Aflopen 6%-regeling houdt klanten niet weg

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


E&B Loodgieters bedankt haar klanten

Uit onderzoek van De Klussenier blijkt dat sinds het aflopen van de regeling ‘6% BTW op arbeid’klanten toch blijven komen. Ook E&B Loodgieters merkt dit en wil dan ook de klanten van de afgelopen periode bedanken voor hun vertrouwen in E&B Loodgieters.

Uit het onderzoek van De Klussenier blijkt dat het merendeel van de zelfstandigen (72%) verwachtte dat het aantal opdrachten zou afnemen na 1 juli. “Ook bij Loodgieter Lisse zijn we natuurlijk niet blij met de BTW-verhoging. We rekenen liever het lagere tarief aan onze klanten”, zegt eigenaar Emil Brouer. “Toch zijn we wel blij dat na de verhoging de klanten ook blijven komen voor een lekkage, een verstopte wc of een gaslek. Het was even afwachten hoe het zou uitpakken.”

Werken aan vertrouwen

loodgieters69% van de ondervraagden ziet het aantal opdrachten gelijk blijven of zelfs toenemen na 1 juli 2015. Ook ervaart  60% geen verschil in de marktomstandigheden na 1 juli 2015, tegenover 28% die vindt dat de markt verslechtert is en 12% die het positiever inziet. “Gelukkig ervaren wij ook dat het werk gewoon doorstroomt; van daklekkages tot aan een afvoer die verstopt is. Ik reken Loodgieter Lisse tot die 12% die de markt positiever inziet. De klanten vertrouwen op ons goede werk en daar werken we dan ook hard aan om dat zo te houden.”

E&B Loodgieters werkt in de gehele Randstad, van Den Haag tot aan Amsterdam. Het Loodgieter- en installatiebedrijf kent een brede klantenkring, waarvan een groot deel zich in Lisse bevindt.