E&B Loodgieters TIP! Een beter milieu begint bij een nieuwe radiator

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Steeds meer producten worden duurzaam. Dat merken wij in het loodgietersvak al jaren. Waterbesparende douchekoppen, hoge rendementsketels en nu ook een radiator waarmee men de CO-2 footprint verkleint: de Zehnder Zmart.

De Zehnder Zmart oogt niet alleen heel strak door zijn minimalistische design, maar is ook nog eens heel goed voor het milieu. Het betreft hier een duurzame radiator die zorgt voor efficiënte warmteafgifte.

Duurzame radiator van productie tot gebruik

Een onafhankelijke test toont aan dat de milieueffecten 40% lager liggen dan bij conventionele stalen radiatoren. De CO2-footprint werd met 21% verlaagd in vergelijking met conventionele stalen radiatoren. Zehnder heeft hierbij niet alleen gelet op de radiator zelf en de werking, maar lette ook bij de productie, verpakking, het transport en recycling op allerlei duurzaamheidseffecten.

Snel verwarmde ruimtes

Ruimtes worden snel warm dankzij het feit dat Zehnder Zmart met 25% minder waterinhoud zorgt voor snelle reactietijden en aangename stralingswarmte. Het corrosievrij kunststof binnenwerk zorgt bovendien voor roestvrije en daardoor energiezuinige en duurzame verwarmingssystemen. En ook makkelijk: via een verborgen ventiel kan de radiator heel eenvoudig worden ontlucht, dat scheelt aanzienlijk!

Hoge kwaliteit verwarming

Zehnder een fabrieksgarantie van 15 jaar op de componenten en 5 jaar op de thermostaat en het ventielelement. Ook bij de inbouw in een reeds bestaand systeem.

Wilt u deze duurzame radiator ook in uw woning? Neem dan contact met ons op. Als allround loodgieters- en installatiebedrijf nemen wij het werk graag uit handen: 0252 700 266.