Luxe kranen voor de badkamer

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


E&B Loodgieters TIP: luxe kranen voor badkamer

Als allround en onafhankelijk loodgietersbedrijf gevestigd in Hillegom en werkzaam in de gehele Randstad zijn wij niet gebonden aan merken. Het uitgangspunt van E&B Loodgieters bij de nieuwbouw of renovatie van een badkamer, is de wens van de klant en de mogelijkheden binnen zijn budget. Tip van E&B Loodgieters: luxe kranen voor de badkamer van Dornbracht.

Verouderde kraan, lekkende kraan of gewoon toe aan een mooie nieuwe kraan. Het kan zijn dat wij na lekdetectie tot de conclusie komen dat uw kraan vervangen moet worden. Dan tippen wij u graag over deze mooie varianten. Als allround loodgietersbedrijf kunnen we naast lekdetectie specialist ook alle voorkomende loodgietersdiensten voor u verzorgen.

In uw badkamer wilt u tot rust komen. Even een moment voor uzelf. E&B Loodgieters kan voor u iedere gewenste badkamer maken. Wij helpen u graag bij het kiezen van het sanitair dat bij u past. Wij kwamen deze mooie kranen van Dornbracht tegen. Bent u bezig met de inrichting van een nieuwe badkamer, dan is dit wellicht een tip!

luxe badkamerkraan

Luxe kranen van Dornbracht geven de badkamer een luxueuze uitstraling

Badkamer trend

De kranen van Dornbracht maken van iedere badkamer een luxe welnessruimte. Goud-, champagne-, koperkleurig en chroom zorgen voor een heel luxe uitstraling, passend bij de laatste trends op badkamer gebied. Uw gasten kijken hun ogen uit als ze uw sanitair zien!

Iedere gewenste badkamer mogelijk!

Als fullservice loodgieters- en installatiebedrijf kunnen wij voor u de badkamer inrichten zoals u dat wilt. Leidingen omleggen is voor ons geen enkel probleem. Wilt u van een kleine slaapkamer een royale badkamer maken? E&B Loodgieters uit Hillegom maakt het voor u mogelijk!