Badkamer installateur Den Haag

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Ervaren badkamer installateur regio Den Haag. Scherpe prijzen, flexibele werktijden en vakmanschap

Wilt u een nieuwe badkamer? In dat geval kunt u het beste een beroep doen op een ervaren installateur. Badkamer installatie is ons vak. Wij garanderen u dat alles technisch goed wordt uitgevoerd. Onze prijzen? Wanneer u over een grote ruimte beschikt om een badkamer in te installeren dient u als vanzelfsprekend rekening te houden met hogere kosten dan wanneer het gaat om een kleine badkamer. Bent u benieuwd wat uw nieuwe badkamer gaat kosten? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn werkzaam in de regio Den Haag.

Totaalinstallateur voor uw badkamer

Onze totaalinstallateurs ontzorgen u van A tot Z. Vakmanschap is bij de realisatie van een nieuwe badkamer onmisbaar. Alle techniek moet jarenlang probleemloos zijn werk doen. Leidingen moeten onzichtbaar en lekkagevrij weggewerkt worden. Het wegwerken van leidingen betekent in de meeste gevallen dat er gefreesd moet worden in de wanden en/of vloeren. Het is natuurlijk van belang dat het frezen netjes gebeurd en het gevreesde deel weer netjes dicht gesmeerd wordt.

Wij doen meer dan een reguliere installateur in de regio Den Haag. Wilt u bijvoorbeeld uw huidige tegelwerk laten vervangen door modern stucwerk of vloerverwarming in uw badkamer? Wij hebben vakmensen onder één dak, van loodgieters tot tegelzetters. Heeft u tegelwerk op de vloer? Een snelle en mooie manier om uw vloer te vervangen is het plakken van pvc stroken over uw bestaande tegelwerk. Deze moderne oplossing is mooi en goed waterdicht. En vooral handig: er hoeft geen hak- en breekwerk plaats te vinden. Nieuw sanitair erin, alles netjes afkitten en uw nieuwe badkamer is klaar. Alles is mogelijk.

Aanleg van een nieuwe badkamer

Voordat begonnen kan worden met de aanleg van de nieuwe badkamer zal de oude badkamer er volledig uit gesloopt moeten worden. Dit kunt u zelf doen om kosten te besparen, maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen. Onze installateurs zijn gespecialiseerd in alle zaken rond het installeren van een badkamer. Daar hoort eventueel wat hak- en breekwerk ook bij.

Onze installateur zal u van begin tot eind begeleiden in het traject. In een persoonlijk gesprek bij u thuis kan hij de situatie van uw badkamer geheel in kaart brengen. Uiteraard worden dan ook de kosten in beeld gebracht. De kosten zijn onder meer afhankelijk van materialen, arbeidsuren en eventuele andere wensen. Aan de hand van een offerte op maat, komt u later niet voor onverwachte verrassingen te staan. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

E&B Loodgieters uit Hillegom, vlakbij Den Haag, biedt vakwerk tegen een scherpe prijs. Enkele muisklikken verderop vindt u onze uitgebreide tarievenlijst. Laat ons weten op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn. Dat kan telefonisch of per e-mail. Wat voor u prettig is. Hoe u ons ook benadert, wij beantwoorden uw vragen graag. Gemakshalve treft u hieronder nog even een aantal plaatsen aan die tot ons werkgebied behoren, maar ook daarbuiten zijn er mogelijkheden.

Aalsmeer
Amstelveen
Amsterdam
Hoofddorp
Leiden
Rotterdam
Schiphol
Haarlem

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.