Centrale verwarming

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


E&B Loodgieters kan u in alle fasen binnen dit traject helpen: van advies bij aanschaf tot aan installatie, onderhoud, reparatie en vervanging van uw cv-ketel.

Advies bij aanschaf cv-ketel

Een nieuwe cv-ketel is een grote investering waarmee u voor de komende 15 jaar over het warmtecomfort in uw huis beslist. Wel zo belangrijk dat u hierin een weloverwogen keuze maakt.

E&B Loodgieters adviseert u graag over welk type cv-ketel het meest geschikt is voor uw woning. Type woning, bouwjaar, woonoppervlakte en hoe uw woning is geïsoleerd zijn namelijk van invloed op welke ketel het meest geschikt is. Daarnaast heeft u zelf wellicht specifieke wensen, zoals duurzaamheid of een bepaald budget, om rekening mee te houden.

E&B Loodgieters zet alles voor u op een rijtje om de juiste keuze te kunnen maken.

CV-ketel installatie

Een goede cv-ketel is één, deze op de juiste wijze installeren is de tweede stap. De installatie van een cv-ketel is namelijk net zo belangrijk voor het warmtecomfort binnen uw huis. De juiste radiatoren op de juiste plaatsen in huis en een goede inregeling van de cv-ketel zijn cruciaal om de centrale verwarming naar wens te laten werken. Met E&B Loodgieters bent u ervan verzekerd dat professionele loodgieters de installatie vakkundig verzorgen.

Onderhoud & service

Als de cv-ketel hangt, bent u er niet voor de komende 15 jaar vanaf. Een cv-ketel heeft onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Met een servicecontract van E&B Loodgieters weet u zeker dat uw ketel goed onderhouden wordt. Elke twee jaar wordt uw ketel gereinigd en nagelopen, om zodoende grotere ongemakken te voorkomen.

Reparatie en storing

Werkt uw huidige cv-ketel niet naar wens? Bijvoorbeeld omdat u geen warm water meer krijgt. E&B Loodgieters is gespecialiseerd in het verlenen van spoedhulp. Onze loodgieters zijn 24/7 bereikbaar om storingen voor u op te lossen. Zij rijden in goed uitgeruste service-auto’s waardoor ze vrijwel elk probleem ter plekke kunnen oplossen.

Ervaring van klanten

“Ik had een storing aan mijn CV ketel. E&B Loodgieters gebeld en die nam snel op. Gelukkig, want het was net iets boven het vriespunt. Nog dezelfde dag stond er een monteur voor mijn deur in Roelofarendsveen. De loodgieter had het probleem binnen 15 minuten had opgelost. De brander was doorgebrand.”

Peter Overdevest – Roelofarendsveen

“Erg efficiënt binnen een uur aanwezig. Werkt heel schoon. Prima dus! Ik hoop jullie niet vaak nodig te hebben, maar indien nodig kom ik zeker bij jullie terug.”

Maroesja Kuut

E&B Loodgieters komt overal!

Wij hebben dagelijks monteurs bij u in de buurt. E&B Loodgieters werkt in de gehele Randstad, van gemeente Amsterdam tot aan de Haarlemmermeer, regio Den Haag en Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Bel 0252 700 266 voor advies of directe hulp.

loodgieter heemstede

Offerte

E&B Loodgieters werkt met één tarief. Voor spoedhulp bedraagt het eerste uur 75 euro per uur, uren daarna kosten 55 euro per uur. Voor kleine reparaties kunnen wij u direct op locatie een indicatie van de kosten geven. Voor grotere, meer complexe reparaties ontvangt u een offerte op maat.