Dakbedekking

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Een nieuwe (zinken) dakgoot of nieuwe dakbedekking? Gedeeltelijke of volledige renovatie, voor nieuwbouw dan wel uitbreiding: E&B Loodgieters heeft dakdekkers in dienst die hun vak verstaan. Wij beschikken over alle materialen en het materieel om uw dak en dakgoten in eigen beheer te vervangen.

Daken gaan zo’n 25 jaar mee. Het professioneel aanleggen is echter wel een voorwaarde daarvoor. Goede dakbedekkingsproducten die verkeerd worden aangebracht zorgen voor een averechts effect met lekkage en bijkomende schade als gevolg. Laat u daarom altijd bijstaan door een professional!

Bitumen dakbedekking

E&B Loodgieters werkt in de meeste gevallen met bitumen. Dit is een een brandrol die we met een dakbrander aan elkaar lassen. Een specialistische, en zelfs gevaarlijke klus als je niet weet wat je doet. E&B Loodgieters zorgt ervoor dat het eindresultaat van hoge kwaliteit is en uw dak weer jaren meegaat.

Soorten en kleuren

Bitumen dakbedekking is er in vele soorten en kleuren, zodat het altijd past bij het type dak, de stijl van uw woning en uw persoonlijke voorkeuren. Bitumen zijn verkrijgbaar met verschillende soorten afwerkingen, zoals grijze of zwarte leislag en glanzend sparkling black.

Dakbedekking voor ieder dak

Platte daken hebben een ander soort dakbedekking nodig dan schuine daken. Dat heeft ook met de isolatie te maken. Zo moet je een plat dak aan de buitenkant isoleren, anders kan het vochtproblemen opleveren. Ook voor het isolatiemateriaal kan E&B Loodgieters u adviseren.

Ervaring van klanten

“De afvoer van mijn wasmachine lekte en ik kreeg het niet gerepareerd. Emil van E&B Loodgieters was heel snel ter plaatse en loste het probleem direct goed op. Wij hebben daarna nooit meer problemen met de afvoer gehad!”

Arno Meijaard – Lisserbroek

“Zeer snelle en correcte service! Na mijn telefoontje over een verstopping, werden wij binnen anderhalf uur keurig geholpen.”

Mevrouw Van Rij – Hillegom

Over ons

E&B Loodgieters is van familiebedrijf uitgegroeid tot full service loodgieters- en installatiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in hulp met spoed, 24/7 in de gehele Randstad. Schakel E&B Loodgieters in als u snel en vakkundig wilt worden geholpen bij installatie, onderhoud en reparatie van centrale verwarming, badkamer & sanitair, riolering en dakbedekking.

loodgieter hoofddorp

Offerte

E&B Loodgieters werkt met één tarief. Voor spoedhulp bedraagt het eerste uur 75 euro per uur, uren daarna kosten 55 euro per uur. Voor kleine reparaties kunnen wij u direct op locatie een indicatie van de kosten geven. Voor grotere, meer complexe reparaties ontvangt u een offerte op maat.