Keukens & sanitair

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


E&B Loodgieters kunt u ook inschakelen voord de renovatie of het nieuw plaatsen van een keuken, badkamer en/of toiletruimte. Leidingen en riolering aan- en omleggen is ons vak, dus wilt u een volledig nieuwe indeling van uw huidige ruimte dan draaien wij onze hand daar niet voor om. Ook niet als u van een slaapkamer een badkamer wilt maken of andersom.

Loodgieters-, installatie-, timmer- en tegelwerk

Bij E&B Loodgieters beschikken wij over een team van allround vakmannen. Daarnaast werken wij samen binnen een netwerk van specialismen. Al het loodgieters-, installatie-, timmer- en tegelwerk verzorgen onze eigen vakmannen. Heeft u een stukadoor of elektricien nodig dat regelt E&B Loodgieters dat. Zo heeft u te maken met één aanspreekpunt en één factuur; overzichtelijk en transparant.

Onafhankelijk advies

Omdat E&B Loodgieters een onafhankelijk fullservice loodgieters- en installatiebedrijf is, zijn wij niet gebonden aan bedrijven en merken. Wij werken met de producten en merken die u wenst. Mocht u toch advies willen hierin, dan kunnen wij u op basis van onze ervaring en rekening houdend met uw wensen diverse voorstellen doen voor kwaliteitsmerken van gerenommeerde leveranciers.

Ervaring van klanten

“De afvoer van mijn wasmachine lekte en ik kreeg het niet gerepareerd. Emil van E&B Loodgieters was heel snel ter plaatse en loste het probleem direct goed op. Wij hebben daarna nooit meer problemen met de afvoer gehad!”

Arno Meijaard – Lisserbroek

“Erg efficiënt binnen een uur aanwezig. Werkt heel schoon. Prima dus! Ik hoop jullie niet vaak nodig te hebben, maar indien nodig kom ik zeker bij jullie terug.”

Familie Kroos – Hoofddorp

Advies en offerte

Om uw droomkeuken of -badkamer te kunnen realiseren komen we graag langs om op locatie de mogelijkheden te bekijken en uw wensen door te nemen. Hierbij kunt u van ons een deskundig advies verwachten als het gaat om warmtecomfort, waterbesparing en andere relevante zaken.

Ons serviceteam is 24/7 bereikbaar via 0252 700 266. Wij werken in de gehele Randstad, dus ongetwijfeld ook bij u in de buurt. Als u belt, komen wij altijd!

loodgieter zandvoort

Offerte

E&B Loodgieters werkt met één tarief. Voor spoedhulp bedraagt het eerste uur 75 euro per uur, uren daarna kosten 55 euro per uur. Voor kleine reparaties kunnen wij u direct op locatie een indicatie van de kosten geven. Voor grotere, meer complexe reparaties ontvangt u een offerte op maat.