Over ons

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


De lekdetectie specialist van de Randstad

E&B Loodgieters is de lekdetectie specialist en fullservice loodgieters- en installatiebedrijf voor de particuliere markt. Wij zijn gespecialiseerd in lekkages, dus hulp met spoed, 24/7 in de gehele Randstad.

E&B Loodgieters startte als eenmanszaak, maar werd met het toetreden van meerdere familieleden en dankzij het toenemend aantal opdrachten al snel een bloeiend familiebedrijf. E&B Loodgieters is een allround loodgietersbedrijf met diverse monteurs in dienst en werkend binnen een netwerk van aanvullende specialismen, zoals stukadoors en elektriciens.

Uitbreiding werkgebied

In de beginjaren behoorden vooral LisseHillegom en Voorhout tot het werkdomein van E&B Loodgieters. Inmiddels komen de monteurs in de hele Duin- en Bollenstreek. Ook in Hoofddorp en Nieuw-Vennep in de Haarlemmermeer, de regio Amsterdam en het gebied Leiden – Den Haag – Rotterdam zijn klanten van E&B Loodgieters te vinden.

E&B Loodgieters, dé lekdetectie specialist

Met de uitbreiding van het aantal vakmannen en het werkgebied is de dienstverlening ook steeds breder en specialistischer geworden. Van het bekende loodgieterswerk, zoals plaatsing en reparatie van cv-ketels en de aanleg van badkamers tot aan het met specialistische infrarood apparatuur detecteren – en vervolgens oplossen – van lekkages. E&B Loodgieters verricht werkzaamheden vanaf de riolering onder de grond tot aan op het dak. Het opsporen van lekkages en het oplossen van lekkages is onze specialiteit geworden. Wij zijn dan ook met recht de lekdetectie specialist in de Bollenstreek, Haarlemmermeer, Amsterdam, Leiden, Den Haag en Rotterdam.

Snel en vakkundige hulp? Bel 0252 700 266!

Schakel E&B Loodgieters in als u snel en vakkundig wilt worden geholpen bij het oplossen van lekkages, installatie, onderhoud en reparatie van centrale verwarmingbadkamer & sanitair, riolering en dakbedekking. Met onze professionele infrarood apparatuur kunnen wij als lekdetectie specialist lekkages snel opsporen en oplossen!