Tarieven

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Tarieven E&B Loodgieters

E&B Loodgieters staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Of het nu gaat om het maken van een offerte, loodgieters- en installatiewerkzaamheden of directe hulp bij calamiteiten.

E&B Loodgieters Tarieven

Spoedhulp 1e uur + voorrijkosten: € 75 (incl. btw)
Vervolguren en geplande werkzaamheden (geen spoedhulp) € 55
Lekdetectie onderzoek € 350

  • Buiten kantooruren een toeslag van 50%.
  • Zon-en feestdagen een toeslag van 100%.

De genoemde tarieven zijn exclusief materiaal.

In alle gevallen, zowel bij spoedhulp als bij geplande werkzaamheden, zal de monteur met u overleggen of er vervolguren bij komen en welke materialen er nodig zijn.

Prijsopgave/ offerte

E&B Loodgieters wil zo transparant mogelijk werken en daarom kunt u vooraf een prijsopgave verwachten. Bij spoedhulp is dit een prijsopgave op locatie. Mocht op locatie blijken dat er meer tijd nodig is en aanvullende materialen ingezet moeten worden, dan volgt een offerte.

Aanvraag van een offerte is vrijblijvend. Als u bij ons een zelfbouwpakket koopt, is advies ter plaatse kosteloos.

Euroteken

Offerte aanvragen

Heeft u een opdracht voor E&B Loodgieters? Wilt u meer weten over de tarieven? U kunt op deze pagina gemakkelijk en snel een offerte aanvraag doen. Dit doet u door het formulier in te vullen en helder aan te geven wat uw precieze wensen inhouden. Wij versturen u dan zeer spoedig een heldere offerte op maat, zodat u ons voorstel in alle rust kunt bekijken.

Garantie op loodgieterswerkzaamheden

Op kleine reparaties: 3 maanden, mits anders vermeld op contantbon of factuur. Aanleg installaties: 1 jaar, mits anders vermeld op contantbon of factuur.

Garantie op nieuwe daken

De door ons gebruikte dakproducten hebben een productgarantie. De productgarantie houdt in dat er 10 tot 30 jaar garantie wordt gegarandeerd op de waterdichtheid van het materiaal door de fabrikant.

Werkgebied

Wij komen in AerdenhoutAmsterdamBennebroek, Bloemendaal, De Zilk, Haarlem, HeemstedeHillegomHoofddorp, Katwijk, Leiden, Lisse, Nieuw Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Vogelenzang, Voorhout, Warmond en Zandvoort

N.B. Wij hanteren 1 tarief en hebben monteurs in alle bovengenoemde plaatsen.