Spoedhulp

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Heeft u een vraag of een opdracht voor ons?

Direct hulp nodig?

0252-700266

Met spoed hulp van een loodgieter nodig?

E&B Loodgieters helpt u. Snel en vakkundig én 24/7 op iedere locatie in de Randstad (of zelfs daarbuiten als het nodig is)

Zit u in de kou?

Onze servicemonteurs rijden in goed uitgeruste servicewagens en kunnen u 24/7 van dienst zijn. Zij beschikken over alle kennis en materialen om uw centrale verwarming snel te kunnen repareren.

Zit u er té warm bij?

Airconditioning stuk? En precies vandaag vallen de mussen van het dak? Geen nood! E&B Loodgieters helpt u snel. Onze reparatiedienst zal er alles aan doen om uw airco weer snel operationeel te krijgen.

Leiding gesprongen?

Een kapotte leiding is erg vervelend, kan voor enorme waterschade zorgen en wilt u dus snel opgelost hebben. Nadat u de hoofdkraan heeft dichtgedraaid, belt u snel 0252 700 266 en wij komen als een speer uw kant op.

Gaslek

Een gaslek is levensgevaarlijk. Sluit voor uw eigen veiligheid snel de gaskraan en bel met ons hoofdkantoor om het per direct vakkundig op te laten lossen. Dit werk vraagt om een vakman! Met onze professionele meetapparatuur zorgt onze monteur ervoor dat de leiding weer snel en volgens de richtlijnen wordt vervangen.

Daklekkage

Daklekkage is altijd erg vervelend. Bij E&B Loodgieters werken dakdekkers met hart voor hun vak. Met infrarood camera’s kunnen zij precies zien hoe de lekkage zich heeft ontwikkeld. Met kwaliteitsmaterialen zorgen zij dat (een deel van) de dakbedekking wordt vervangen. Ze hebben maar één doel voor ogen: uw daklekkage niet alleen snel, maar vooral ook goed op te lossen, zodat u de komende jaren geen last van lekkage meer heeft.