Centrale verwarming aanleggen

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Centrale verwarming laten aanleggen? Wij zijn specialist op dit gebied!

Het aanleggen van centrale verwarming kunt u het beste door een specialist doen. Wij zorgen voor een professionele aanleg, zodat uw vertrekken straks comfortabel worden verwarmd. Centrale verwarming is de prettigste manier om uw huis te verwarmen en verhoogt daarnaast de waarde van uw huis. Bent u benieuwd naar onze tarieven? U kunt direct een offerte aanvragen.

Centrale verwarming aanleggen

Centrale verwarming laten aanleggen kan om verschillende redenen. Heeft u net een nieuw huis gekocht of wilt u uw oude gaskachel vervangen door een comfortabele warmtebron of is er een lekkage aan de cv-installatie ? In alle gevallen kunt u een beroep op ons doen. De naam van het systeem verwijst naar het principe, want één enkele warmtebron, de cv-ketel, verzorgt de verwarming in het hele huis.

Een cv-ketel is een investering waarmee u jarenlang warmtecomfort in huis haalt. Het systeem werkt als volgt. De cv-ketel heeft een gasaansluiting en verhit het water in een netwerk van leidingen in uw huis. Met een circulatiepomp wordt het warme water rondgepompt. Dit systeem wordt de centrale verwarming genoemd.

Installeren cv-ketel

Kiezen voor de juiste cv-ketel kan voor u een lastige klus zijn, want op dit gebied is er veel keus. Verdwalen in een keuzedoolhof is niet nodig, want wij als cv-ketel installateurs geven u graag advies. Ons advies baseren wij onder meer op het type woning, bouwjaar, woonoppervlakte en hoe uw huis is geïsoleerd. Daarnaast heeft u zelf wellicht specifieke wensen, zoals duurzaamheid of een bepaald budget, om rekening mee te houden.

De luxe om uw huis te verwarmen is gelukkig een vanzelfsprekend iets geworden. De meeste mensen kiezen voor centrale verwarming. Het is één van de voordeligste manieren om te genieten van een aangenaam binnenklimaat. Het kopen van de juiste cv-ketel is belangrijk, maar het professioneel aanleggen van de centrale verwarming door een erkend cv-ketel installateur is minstens zo belangrijk.

Radiatoren plaatsen

Wij zorgen voor de installatie en eventueel het repareren van de cv-ketel bij een lekkage cv-installatie en plaatsen de radiatoren op de juiste plek. Om het meeste profijt te hebben van uw radiatoren en de hoogste warmte-opbrengst te generen zijn een aantal factoren van belang. In bijvoorbeeld een ruime kamer heeft u er profijt van om meerdere radiatoren te gebruiken. Dit zorgt voor een betere spreiding van de warmte. Als specialist in het aanleggen van centrale verwarming kunt u de juiste plaatsing met een gerust hart aan ons als erkende cv-ketel installateurs overlaten.

E&B Loodgieters uit Hillegom biedt u direct hulp tegen een scherpe prijs. Enkele muisklikken verderop vindt u onze uitgebreide tarievenlijst. Laat ons weten op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn. Dat kan telefonisch of per e-mail. Wat voor u prettig is. Hoe u ons ook benadert, wij beantwoorden uw vragen graag. Gemakshalve treft u hieronder nog even een aantal plaatsen aan die tot ons werkgebied behoren, maar ook daarbuiten zijn er mogelijkheden.

  • Aalsmeer
  • Amstelveen
  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Hoofddorp
  • Leiden
  • Rotterdam
  • Schiphol
  • Haarlem

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.