Daklekkage Lisse

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Spoor tijdig een daklekkage Lisse op

Heeft u een plat dak met bitumen en ligt de dakbedekking er al langer dan 25 jaar op? Wanneer u last heeft van een daklekkage Lisse, dan kan de leeftijd van uw bitumen de lekkage verklaren. U kunt een daklekkage natuurlijk plaatselijk laten repareren, maar de kans blijft aanwezig dat u binnenkort weer met een daklekkage te maken krijgt. Maakt u daarom een afspraak met E&B Loodgieters. E&B Loodgieters heeft ruime ervaring met dakbedekking, zoals bitumen. De vakkundige loodgieters voorzien uw dak weer van een nieuwe laag bitumen, waardoor u weer verlost bent van daklekkages.

Laat ook uw daklekkage opsporen Lisse door een ervaren loodgieter

Waarom is een ervaren en vakkundige loodgieter zo belangrijk bij uw daklekkage opsporen Lisse? Nog veel te vaak denken mensen dat ze het dak zelf wel kunnen dekken of ze vinden hiervoor een ‘mannetje’. Een nieuwe bitumen laag aanbrengen moet niet alleen secuur gebeuren, maar ook veilig. Bitumen wordt namelijk op het dak gebrand en daar is de nodige expertise bij nodig. Wanneer u dit zelf gaat doen, is er altijd een risico op ongelukken met alle gevolgen van dien. Voorkom daarom ongelukken en schakel een goede en vakkundige loodgieter in. U weet dan zeker dat u te maken heeft met ervaren loodgieters die al vele daken in Lisse van bitumen hebben voorzien.

Een daklekkage vinden Lisse vergt expertise

Uiteraard ziet u bij daklekkage na verloop van tijd het plafond of de wanden vochtig worden of er ontstaat schimmel. Maar het is lastig om de daadwerkelijke oorzaak en locatie van de lekkage te vinden. U heeft uw dak al bekeken en ook uw dakgoten zijn niet verstopt. Dan is het tijd om E&B Loodgieters te bellen. De deskundige loodgieters zullen zeker snel de daklekkage vinden Lisse, zodat er direct een reparatie van de dakbedekking kan plaatsvinden. Vertrouw daarom ook op de expertise van E&B Loodgieters bij een daklekkage in Lisse.

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.