Klant uit Hoofddorp aan het woord

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Klant uit Hoofddorp aan het woord

  • Probleem: daklekkage
  • Plaats: Hoofddorp, Haarlemmermeer, Noord-Holland
  • Klant: familie Kroos
  • Oplossing: gedeeltelijk nieuwe dakbedekking

In Hoofddorp kreeg E&B Loodgieters na een aantal storm- en regenachtige dagen een telefoontje van de familie Kroos. Na de storm was er lekkage geconstateerd. E&B Loodgieters heeft de schade opgenomen en de lekkage opgelost.

Schade door lekkage

De heer Kroos uit Hoofddorp: “Er was storm geweest met flinke regen. De kamer van mijn dochter heeft een dakkapel. Hier was lekkage. Je zag de watervlekken op het behang en op haar vouwgordijn zitten. Ook de laminaatvloer, die niet bestand is tegen water dat er langer ligt, was gaan bobbelen. Zonde.

Foto’s van lekkage nemen

Wij belden E&B Loodgieters en die kwam nog dezelfde dag. Wat ik goed vond, is dat de loodgieter direct foto’s van de lekkage nam. Hij wist ons te vertellen dat je na een storm de reparatie door de verzekering vergoed kon krijgen. Dat wisten wij niet, dus dit was voor ons dan toch nog een meevaller.

Ter plekke lekkage oplossen

De medewerker van E&B Loodgieters was goed voorbereid. Hij had al het materiaal al bij zich. Hij ging meteen het dak op om de lekkage vanaf de bron te bekijken. Hij heeft de lekkageplek gevonden en daar waar nodig gezorgd voor nieuwe dakbedekking. We zijn inmiddels al weer even verder en na nog wat regenachtige dagen kunnen we vaststellen dat de lekkage volledig is opgelost en dankzij de hulp bij de verzekering heeft het ons niets gekost.”