Klant uit Roelofarendsveen aan het woord

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Klant uit Roelofarendsveen aan het woord

  • Probleem: storing cv-ketel
  • Plaats: Roelofarendsveen, regio Leiden, Zuid-Holland
  • Klant: Familie Overdevest
  • Oplossing: nieuwe brander

E&B Loodgieters werd gebeld door de familie Overdevest uit Roelofarendsveen, regio Leiden. De cv-ketel had storing. E&B Loodgieters heeft de cv-ketel nog dezelfde dag gerepareerd.

Geen verwarming

“Onze cv-ketel gaf een storing aan. We konden niet warm douchen en de verwarming deed het niet. Buiten lag de temperatuur net iets boven het vriespunt. We hadden het dus best koud en wilden het snel opgelost hebben”, vertelt Peter Overdevest. “E&B Loodgieters kwam dezelfde dag nog richting Roelofarendsveen. Perfect, want op dat soort momenten wil je niet horen dat ze geen tijd voor je hebben.

Binnen 15 minuten opgelost

De monteur van E&B Loodgieters was een echte vakman. Binnen no-time had hij het probleem gelokaliseerd. Ook had hij alles bij zich wat nodig was om de storing aan de cv-ketel direct op te lossen. De brander was doorgebrand en die moest worden vervangen. De loodgieter gaf eerst keurig door aan welke kosten we moesten denken en pas na ons akkoord is hij aan de slag gegaan. Die duidelijkheid was erg prettig. Het werk heeft hij vlot verricht en ook heeft de monteur alles weer netjes achtergelaten. Het huis werd weer warm en we hadden weer gelijk warm water. Sindsdien is het weer goed vertoeven in ons huis in Roelofarendsveen.”