De lekdetectie specialist van Amsterdam

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


E&B Loodgieters B.V. / lekdetectie Amsterdam

Heeft u een lekkage in de badkamer of komt het water uit het plafond, maar is er niks te zien? Wij helpen u en dit zonder onnodig hak en breekwerk. Met onze diversen methodes sporen wij elke lekkage snel en vakkundig voor u op. Onze monteurs zijn gedreven elke lekkage te vinden of het nou om een riolering een cv leiding of een daklekkage gaat E&B Loodgieters vind en lost op. Onze afdeling lekdetectie Amsterdam helpt u snel en vakkundig.

Waarom u kiest voor E&B Loodgieters BV / lekdetectie Amsterdam ?

  • Gebruik speciale apparatuur.
  • Lost de lekkage ook voor u op.
  • Specialisten op het gebied lekdetectie.
  • Wij vinden de lekkage vrijwel altijd.
  • Monteurs hebben een loodgieters achtergrond.
  • Altijd specialisten in de buurt.

Onze monteurs zijn gedreven in het opsporen en verhelpen van elke lekkage. In sommige gevallen zullen onze monteurs direct de lekkage voor u verhelpen of eventuele leidingen afdoppen, zodat de lekkage stop en de schade aan muren plafonds of vloeren tot een minimum te beperken.

Als de monteur het niet direct kan verhelpen zullen wij met spoed een offerte uitbrengen (in de meeste gevallen dezelfde dag nog) of onze monteur komt de dag erna om de lekkage te verhelpen.

Wij zullen voor u een passende offerte uitbrengen voor alle herstelwerkzaamheden denk u aan stukadoren, schilderen, tegelen enz enz.

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.