Lekdetectie Haarlem

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Laat bij lekkage een lekdetectie Haarlem uitvoeren

U kunt in huis te maken krijgen met diverse soorten lekkages. Bij een groot lek in een leiding zult u dit snel doorhebben, de ruimte zal dan snel blank staan. Maar in de meeste gevallen zijn lekkages kleine scheurtjes in leidingen of in het dak. Heel geleidelijk ontsnapt hier water uit, waardoor u de lekkage na verloop van tijd pas ontdekt. Probeert u er dan maar eens achter te komen waar de lekkage zit, als er een vochtplek op de muur of het plafond ontstaat. Heeft u een daklekkage of is het een leiding die weggewerkt is in de muur of het plafond? Met lekdetectie Haarlem kan een lekkage gemakkelijk te traceren zijn.

Schakel een lekdetectiebedrijf Haarlem in

U heeft een lekkage, maar u weet niet de locatie van de lekkage? Laat u niet verleiden door muren te gaan wegbreken om een leiding te vinden, de kans is groot dat u op een verkeerde plek zoekt. Laat beter een lekdetectiebedrijf Haarlem komen die een lekdetectie kan uitvoeren. Tijdens een lekdetectie heeft de loodgieter diverse mogelijkheden om zonder hak- en breekwerk de lekkage te vinden. Dit kan bijvoorbeeld met infrarooddetecie, waarmee door middel van termperatuursverschillen achter de muren gekeken kan worden of met een ultrasone geluids pen, waarmee de lekkage door geluid getraceerd wordt. Wanneer de lekkage gevonden is, kan het lek heel gericht gerepareerd worden.

E&B Loodgieters als lekdetectiebedrijf Haarlem

Heeft u in Haarlem een lekkage die u niet kunt traceren? Neem dan contact op met E&B Loodgieters. E&B Loodgieters bedient uw gehele regio, zodat u altijd een lokale loodgieter in uw buurt heeft die er voor u is. Een lekkage houdt al voldoende overlast in. Laat daarom de vakkundige loodgieter van E&B Loodgieters de locatie traceren, dit kan u veel breekwerk besparen. Afhankelijk van het soort lekkage wordt er een lekdetectie methode gekozen, zodat het lek in een mum van tijd gevonden is. Uiteraard Helpt E&B Loodgieters u graag om de lekkage te repareren.

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.