Lekdetectie Leiden

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Heeft u lekkage? Laat dan een lekdetectie Leiden uitvoeren

Het voordeel van de huidige woningen is dat leidingen en afvoeren weggewerkt zijn achter muren, plafonds en in vloeren. Dit is esthetisch veel fraaier, maar kan ook voor problemen zorgen bij een lekkage. Vaak zult u niet direct doorhebben dat u lekkage heeft. Pas na verloop van tijd als muren vochtig beginnen te worden, is het duidelijk dat er iets aan de hand is. Maar de plek dat vochtig is, hoeft niet altijd de locatie van de lekkage te zijn. Het is daarom zinloos om op deze plek de muren weg te breken. Hierdoor veroorzaakt u alleen maar meer schade. Laat daarom een lekdetectie Leiden uitvoeren door een professionele loodgieter.

Een lekdetectiebedrijf Leiden is altijd in de buurt

Lekdetectie is een belangrijke stap naar het repareren van een verborgen lekkage. Heeft u een lekkage in één van uw leidingen? Met de traceergas methode wordt er onder hoge druk traceergas in uw leidingen gelaten. Het lek is dan gemakkelijk te traceren als hier traceergas uit ontsnapt. Met thermografie kan door middel van een infraroodcamera heel gemakkelijk lekkages in verborgen leidingen worden opgespoord en zonder dat u een muur of vloer hoeft open te breken. Zo zijn er afhankelijk waar de vermoedelijke lekkage zit, nog diverse andere soorten methodes van lekdetectie die een professioneel lekdetectiebedrijf Leiden kan inzetten.

Op zoek naar een lekdetectiebedrijf Leiden? Neem contact op met E&B Loodgieters

Als een gerenommeerd loodgieter is E&B Loodgieters zeer ervaren in lekdetectie Leiden. Of u nu last heeft van daklekkage, een lekkage in een waterleiding of in de vloerverwarming, E&B Loodgieters kan uw lekkage gemakkelijk traceren. Hiervoor wordt speciale apparatuur gebruikt, zodat breekwerk niet nodig is. Uiteraard is E&B Loodgieters ook ervaren in het repareren van een lekkage. Nadat de lekkage is getraceerd, kan de leiding direct gerepareerd worden. Hiermee wordt voorkomen dat u nog meer schade door vochtproblemen lijdt. Ook wanneer een lekkage met spoed moet worden opgespoord kunt u op ieder moment van de dag of avond contact opnemen met E&B Loodgieters.

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.