Endoscopisch onderzoek leidingen

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Lekdetectie kan op verschillende manieren worden verricht. E&B Loodgieters uit Hillegom kan bijvoorbeeld met een endoscopisch onderzoek in leidingen kijken. Wanneer je ergens wilt kijken waar je niet of heel moeilijk bij kunt, dan biedt een endoscopisch lekdetectie onderzoek uitkomst.

Lekdetectie endoscopie

Voor lekdetectie met de endoscopie camera maken we een heel klein gaatje om zo achter muren, onder de grond of in het plafond in leidingen te kunnen kijken. Maar denk ook aan de ruimte onder een douchebak, waar zich nog wel eens een lekkage kan voordoen, of wanneer je onder een dakconstructie wilt kunnen kijken. De camera van E&B Loodgieters biedt uitkomst voor een dergelijk lekdetectie onderzoek!

endoscopisch onderzoek

Endoscopie

Lekdetectie zonder breek- of sloopwerk

Net als bij de andere lekdetectie onderzoeken, geldt ook hier dat er geen breek- en sloopwerk aan te pas komt om de oorsprong van de lekkage en de mate van lekkage te achterhalen. Op basis van dit lekdetectie onderzoek ontvangt de klant een offerte op maat voor herstelwerkzaamheden en een rapport dat ook kan worden gebruikt om aan de verzekeraar voor te leggen.

Lekkage maar geen idee waar het vandaan komt en/of hoe het op te lossen is? Bel de lekdetectie specialist van de Duin- en Bollenstreek, Haarlemmermeer en de rest van de Randstad!

0252 700 266