Lekkage in uw waterleiding? Vraag naar onze lekdetectie!

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Lekkage waterleiding? Verricht lekdetectie!

Zichtbare waterleidingen zelf controleren

Een waterleiding is voor de aanvoer van water; riolering voor de afvoer. Controleer alle zichtbare waterleidingen, eventueel de vloerverwarming en uw cv-ketel in u woning of bedrijfspand. Een lekkage is te herkennen aan:

  1. druppels / vocht
  2. roest
  3. kalksporen

Lekdetectie apparatuur voor niet-zichtbare leidingen

Het controleren van weggewerkte waterleidingen is lastig om door uzelf te doen, tenzij u bereid bent de muur open te breken (wat wij niet aanraden!!!) of in het bezit bent van lekdetectie apparatuur. Omdat het eerste niet wenselijk is en het laatste minder waarschijnlijk is, adviseren wij u in dit geval een lekdetectie specialist in te schakelen, zoals E&B Loodgieters.

E&B Loodgieters verricht lekdetectie zonder breken

Zelfs als vochtplekken zichtbaar zijn, hoeft dat niet exact de locatie van de lekkage aan te geven. Wij kunnen met onze apparatuur zonder breken heel snel de lekkage vinden. Dat scheeltverricht lekdetectie tijd en tijd is geld. Als lekkage zich achter een muur of onder de grond bevindt, is soms wel breekwerk nodig om de lekkage op te kunnen lossen. Dankzij onze lekdetectie apparatuur breken we niet meer open dan nodig, waardoor de schade – en daarmee de kosten voor u – binnen de perken blijven. Uiteraard laten de monteurs van de E&B Loodgieters alles netjes achter, alsof er nooit een lekkage is geweest!Lekkage? Bel E&B Loodgieters!