Loodgieter Aalsmeer – specialist in 24/7 noodhulp

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Schakel onze loodgieter in Aalsmeer in

Bent u in Aalsmeer op zoek naar een vakbekwame loodgieter die met spoed voor u klaar staat? Schakel dan E&B Loodgieters in. Wij komen graag bij u langs om een daklekkage op te sporen, een dakgoot te repareren of voor het ontstoppen van uw riool of afvoer. Wij zijn snel, uiterst vakkundig en zeer betaalbaar. Kortom, schakel ons lekdetectiebedrijf of onze ontstoppingsdienst direct in vanuit Aalsmeer.

Wat mogen wij voor u betekenen in Aalsmeer?

Kampt u met een verstopt toilet, een kapotte riolering, een daklekkage, een gaslek of een verwarming die plotseling niet meer werkt? Wij zijn 24/7 bereikbaar. Wij hebben ons in de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot een gerenommeerd dienstverlenend bedrijf. Wij bieden directe hulp bij calamiteiten, maar bieden ook oplossingen rondom keukens en sanitair, dakbedekking en -goten, riolering en uw centrale verwarming. Dus of uw dak nou lekt of uw wc verstopt is; u bent bij ons aan het juiste adres.

Laat ons de lekkage of het waterlek opsporen

Heeft u last van een daklekkage? Ons lekdetectiebedrijf komt deze lekkage graag opsporen. Elke loodgieter van ons is gespecialiseerd in lekdetectie. Met diverse methoden sporen wij elke waterlekkage snel en vakkundig op. Voor het verhelpen of het repareren van het waterlek, is bovendien geen onnodig hak- en breekwerk nodig. Is het niet uw dak dat lekt, maar zit er een lekkage in de zinken dakgoot? Laat ons dan de lekke dakgoot repareren. Voor deze dakgoot reparatie gebruiken wij speciale apparatuur. Kortom, na ons bezoekje in Aalsmeer is uw lekkende dak of dakgoot verleden tijd!

Als uw riool, afvoer of wc in Aalsmeer ontstopt moet worden

Een wc, gootsteen, riool of afvoer die verstopt is, kan een huishouden compleet ontregelen. Het is daarom essentieel dat u onze loodgieter met spoed langs laat komen. Hij kan snel en vakkundig uw riool, afvoer of wc ontstoppen. Ons ontstoppingsbedrijf verhelpt verstoppingen, kan rioleringen repareren en is in te schakelen voor de aanleg van een compleet nieuw rioleringssysteem. Ook kunnen de specialisten van onze ontstoppingsdienst u voorzien van tips, zodat uw riool niet zo snel meer verstopt. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan als u onze loodgieter in wilt schakelen.

Benader ons voor onze diensten in Aalsmeer

Wilt u zo snel mogelijk verlost zijn van uw verstopte toilet, de lekkage in uw plat dak of de lekke dakgoot in Aalsmeer? Schakel ons bedrijf in door te bellen naar 0252-700266 of stuur een mail naar info@eb-loodgieters.nl. Wij komen graag uw daklekkage opsporen, uw dakgoot herstellen of uw riool ontstoppen in Aalsmeer!

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.