Loodgieter Alphen aan de Rijn – 24/7 bereikbaar

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Uw loodgieter in Alphen aan den Rijn

Is het nodig een professionele loodgieter in te schakelen in Alphen aan den Rijn? Neem dan contact op met E&B Loodgieters. Laat ons die daklekkage opsporen, de dakgoot repareren of uw riool, wc of afvoer ontstoppen. Ons lekdetectiebedrijf of onze ontstoppingsdienst helpt u snel, vakkundig en betaalbaar aan een oplossing. Schakel ons direct in vanuit Alphen aan den Rijn.

Ontdek onze diensten in Alphen aan den Rijn

Een verstopt toilet, een daklekkage, een gaslek, een kapotte riolering of een verwarming die plotseling niet meer werkt, moet zo snel mogelijk verholpen worden. Daar zetten wij ons 24/7 voor in. Dit heeft ons in de afgelopen 15 jaar gemaakt tot een gerenommeerd bedrijf in onze branche. Schakel ons in bij calamiteiten, of laat ons oplossingen creëren aangaande uw keuken, sanitair, riolering, centrale verwarming, dakbedekking of -goten. Kortom, of uw wc nou verstopt is of uw dak lekt; wij staan voor u klaar.

Laat ons het waterlek of de daklekkage opsporen

Kampt u met een waterlekkage? Laat ons lekdetectiebedrijf deze lekkage voor u opsporen. Omdat elke loodgieter van ons gespecialiseerd is in lekdetectie, kunnen wij elke waterlekkage vakkundig en snel opsporen. Als wij een daklekkage verhelpen of repareren, hoeven wij hiervoor geen onnodig hak- en breekwerk te verrichten. Zit er een lekkage in uw zinken dakgoot, in plaats van dat uw dak lekt? Schakel ons dan in om de lekke dakgoot te repareren. Wij gebruiken speciale apparatuur voor een dakgoot reparatie. En wij vertrekken pas weer uit Alphen aan den Rijn als uw lekkende dak of dakgoot volledig verholpen is!

Als uw wc, riool of afvoer verstopt is in Alphen aan den Rijn

Een wc, riool, gootsteen of afvoer die verstopt is, zorgt dagelijks voor problemen. Zorg er daarom voor dat u onze loodgieter met spoed inschakelt. Uw riool, wc of afvoer ontstoppen, doet hij spoedig, netjes en professioneel. Ons ontstoppingsbedrijf verhelpt niet alleen verstoppingen, maar kan ook rioleringen repareren en compleet nieuwe rioleringssystemen aanleggen. Of vraag onze ontstoppingsdienst om tips, zodat uw riool in de toekomst niet zo snel meer verstopt. Onze loodgieter stelt graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op.

Schakel ons in vanuit Alphen aan den Rijn

Heeft u in Alphen aan den Rijn genoeg van het verstopte toilet, de lekke dakgoot of de lekkage in uw plat dak? Bel direct naar 0252-700266 of stuur een mail naar info@eb-loodgieters.nl. Onze loodgieter komt direct uw riool ontstoppen, uw daklekkage opsporen of uw dakgoot herstellen in Alphen aan den Rijn!

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.