Loodgieter Amsterdam – 24/7 bereikbaar

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Schakel direct onze loodgieter in Amsterdam in

Heeft u in Amsterdam een lekkage in de badkamer of komt het water uit het plafond, maar is er niks te zien? E&B Loodgieters helpt u, zonder onnodig hak- en breekwerk. Met onze diverse methoden sporen wij elke lekkage snel en vakkundig voor u op. Onze monteurs zijn gedreven elke waterlekkage te vinden. Of het nou om een riolering, een daklekkage of een waterlek elders gaat. Ook als uw riool, afvoer of wc verstopt is, biedt onze loodgieter met spoed uitkomst in Amsterdam.

Redenen om ons lekdetectiebedrijf in te schakelen in Amsterdam

Onze monteurs zijn gedreven in het opsporen en verhelpen van elke lekkage. Vaak lukt het onze loodgieter de lekkage direct te repareren. Wij zorgen ervoor dat de schade aan uw muren, plafonds of vloeren tot een minimum beperkt blijft. Dit geldt ook als u ons inschakelt omdat uw wc, riool of afvoer verstopt is. Wij:

  • Zijn 24/7 in te schakelen
  • Zijn gespecialiseerd in lekdetectie
  • Maken gebruik van speciale apparatuur
  • Hebben altijd specialisten aanwezig bij u in buurt
  • Stellen heldere offertes op met zeer scherpe tarieven

Wacht niet langer met de daklekkage of het waterlek opsporen

Een lekkage opsporen moet zeer snel gebeuren, om grotere schade te voorkomen. Laat een loodgieter van ons lekdetectiebedrijf de daklekkage of de waterlekkage voor u opsporen. Onze specialist in lekdetectie komt uw daklekkage repareren of verhelpen zonder onnodig hak- of breekwerk. En is het niet uw dak dat lekt, maar zit er een lekkage in uw zinken dakgoot? Dan komen wij deze lekke dakgoot graag voor u repareren met onze speciale dakgoot reparatie apparatuur. Kortom, benader ons direct zodat wij uw lekkende dak of dakgoot in Amsterdam tijdig kunnen verhelpen!

Als uw afvoer, riool of wc verstopt is in Amsterdam

Is uw gootsteen, riool, wc of afvoer verstopt? Dan wilt u natuurlijk snel van die stank, viezigheid en verstopping af zijn. Onze loodgieter kan met spoed uw wc, afvoer of riool ontstoppen. Verstoppingen verhelpen is niet het enige dat ons ontstoppingsbedrijf doet. Zo realiseren wij ook compleet nieuwe rioleringssystemen en verzorgen we reparaties aan rioleringen. Neem direct contact op met onze loodgieter door een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen.

Benader ons direct vanuit Amsterdam

U begrijpt, ga niet zelf aan de slag met de lekkage in uw plat dak, de lekke dakgoot of uw verstopte toilet in Amsterdam. Bel naar 0252-700266 of stuur een mail naar info@eb-loodgieters.nl en laat onze loodgieter in Amsterdam de daklekkage opsporen, uw dakgoot herstellen of uw riool ontstoppen!

Extra diensten

E&B Loodgieters Amsterdam biedt naast spoedhulp nog vele andere diensten. Zo kunt u ook bij ons terecht voor alles rondom keukens & sanitair, dakbedekking- en goten, riolering en uw centrale verwarming.

Spoedhulp Amsterdam

Voor een kapotte cv-ketel, een verstopt toilet, daklekkage of een niet-werkende verwarming heeft u direct professionele hulp nodig. Daarom is E&B Loodgieters Amsterdam 24/7 bereikbaar. Bel ons nu op 0252-700266.

Werkgebied E&B Loodgieters

Naast Amsterdam, hebben wij ook loodgieters in Aerdenhout, Beinsdorp, Bennebroek, Bloemendaal, De Zilk, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Katwijk, Leiden, Lisse, Nieuw Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Vogelenzang, Voorhout, Warmond en in Zandvoort.

loodgieter amsterdam

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.