Loodgieter Bloemendaal – 24/7 bereikbaar voor noodhulp

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Neem contact op met onze loodgieter vanuit Bloemendaal

Komt het water door uw plafond in Bloemendaal? Of zit er een verstopping in uw toilet? Schakel E&B Loodgieters in om uw daklekkage te repareren of uw wc of riool te ontstoppen. Dit alles doen wij zonder onnodig hak- en breekwerk. Dus kampt u met een waterlekkage of een ernstige verstopping in uw wc, toilet, riool of afvoer? Schakel ons dan in. Onze loodgieter staat met spoed voor u klaar in Bloemendaal.

Kies om deze redenen voor ons lekdetectiebedrijf in Bloemendaal

Onze specialisten kunnen vrijwel elke lekkage opsporen. Na het traceren kan onze loodgieter de lekkage vaak meteen repareren of verhelpen. Tijdens de reparatie beperken wij eventuele hak- en breekwerk tot een minimum. Uiteraard gaat dit ook op als wij uw wc, riool of afvoer, die verstopt is, ontstoppen. Wij:

  • Staan 24/7 voor u klaar
  • Zijn gespecialiseerd in lekdetectie
  • Maken gebruik van speciale apparatuur
  • Hebben altijd specialisten bij u in buurt actief
  • Stellen heldere offertes op met zeer scherpe tarieven

Laat ons tijdig de daklekkage of het waterlek opsporen

Om grotere schade te voorkomen, raden wij u aan ons op tijd de lekkage te laten opsporen. Ons lekdetectiebedrijf kan de daklekkage of de waterlekkage direct opsporen. Moet onze loodgieter na de lekdetectie uw daklekkage repareren of verhelpen? Dan gebruikt hij hiervoor onze speciale apparatuur. Is het uw zinken dakgoot in plaats van uw dak die lekt? Dan komen wij bij u langs om uw lekke dakgoot te repareren. Kortom, wacht niet langer, maar laat ons vandaag nog uw lekkende dak of de lekkage in uw dakgoot in Bloemendaal verhelpen.

Is uw riool, wc of afvoer verstopt in Bloemendaal?

Een gootsteen, wc, riool of afvoer die verstopt is, zorgt al snel voor een enorme stank en viezigheid. Schakel onze loodgieter daarom met spoed in om uw afvoer, wc of riool te ontstoppen. Naast verstoppingen verhelpen is onze ontstoppingsdienst voor nog veel meer in te schakelen. Zo kunnen wij ook een volledig nieuw rioleringssysteem bij u installeren of uw huidige riolering repareren. Vraag direct bij onze loodgieter een (spoed) offerte aan, geheel vrijblijvend.

Zo bereikt u ons vanuit Bloemendaal

Bel naar 0252-700266 of stuur een mail naar info@eb-loodgieters.nl als u wilt dat onze loodgieter de daklekkage komt opsporen, uw dakgoot komt herstellen of uw riool komt ontstoppen in Bloemendaal. De lekkage in uw plat dak, de lekke zinken dakgoot of uw verstopte toilet of riool in Bloemendaal ligt bij ons ontstoppingsbedrijf in professionele handen!

Zoek niet langer meer voor een loodgieter Bloemendaal

Lees meer

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.