Loodgieter Delft – bel vandaag voor 24/7 noodhulp

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Onze loodgieter komt met spoed voor u naar Delft

Druppelt er water door uw plafond in Delft? Of is uw wc of riool verstopt? Neem dan contact op met E&B Loodgieters. Wij komen graag de daklekkage repareren of uw wc of riool ontstoppen. Hiervoor hoeven wij geen onnodig hak- en breekwerk te verrichten. Kortom, laat ons die verstopping in uw wc, toilet, riool of afvoer of die waterlekkage verhelpen. Schakel vanuit Delft onze loodgieter met spoed in.

Last van een daklekkage of waterlek? Laat ons deze opsporen!

Voorkom grotere schade, door ons tijdig de lekkage in Delft te laten opsporen. In no time kan ons lekdetectiebedrijf de waterlekkage of de daklekkage opsporen. Meteen na de lekdetectie zal onze loodgieter uw daklekkage verhelpen of repareren met onze speciale apparatuur. Als het niet uw dak is dat lekt, maar uw zinken dakgoot, vindt u in ons de juiste partner om uw lekke dakgoot te repareren. U begrijpt, het is nú tijd om ons in te schakelen om uw lekkende dak of de lekkage in uw dakgoot te verhelpen.

Schakel hulp in als uw riool, wc of afvoer verstopt is in Delft

Is uw riool, wc, gootsteen of afvoer verstopt? Dan kampt u waarschijnlijk al met viezigheid en stank. Onze loodgieter komt met spoed naar u toe om uw afvoer, wc of riool snel te ontstoppen. Naast dat we verstoppingen verhelpen, kan onze ontstoppingsdienst ook ingeschakeld worden om een nieuw rioleringssysteem te installeren of uw huidige riool te repareren. Wat mogen wij voor u betekenen? Vraag direct bij onze loodgieter een vrijblijvende offerte aan.

Ontdek de voordelen van ons lekdetectiebedrijf in Delft

Een lekkage opsporen is dus niet het enige dat wij doen. Onze loodgieter komt de lekkage graag direct repareren of verhelpen. Tijdens de reparatie zullen we bovendien nooit onnodig hak- en breekwerk verrichten. Deze werkwijze gaat uiteraard ook op als uw wc, riool of goot verstopt is. Het ontstoppen volbrengen wij vakkundig en vlot. Daarnaast:

  • Staan wij 24/7 voor u klaar
  • Zijn wij gespecialiseerd in lekdetectie
  • Maken wij gebruik van speciale apparatuur
  • Hebben wij altijd specialisten bij u in buurt actief
  • Stellen wij heldere offertes op met zeer scherpe tarieven

Benader ons vanuit Delft

Als u wilt dat onze loodgieter uw riool komt ontstoppen, de daklekkage komt opsporen of uw dakgoot komt herstellen in Delft, dan mag u bellen naar 0252-700266 of mailen naar info@eb-loodgieters.nl. Onze loodgieter weet wel raad met uw verstopte toilet of riool, de lekke zinken dakgoot of de lekkage in uw plat dak in Delft!

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.