Loodgieter Heemstede – gespecialiseerd in spoedhulp

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Onze loodgieter komt met spoed naar Heemstede

Schakel in Heemstede de loodgieter van E&B Loodgieters in, als u last heeft van een daklekkage, een lekke dakgoot of als uw wc, afvoer of gootsteen verstopt is. Wij werken als lekdetectiebedrijf én als ontstoppingsdienst. Schakel ons direct in en onze loodgieter komt met spoed naar u toe. Na ons bezoekje in Heemstede is die waterlekkage of de verstopping in uw riool, wc, gootsteen of afvoer verleden tijd!

Ontdek hoe snel wij een daklekkage of ander waterlek opsporen

Wist u dat een lekkage voor grote schade kan zorgen? Laat ons lekdetectiebedrijf deze daarom zo spoedig mogelijk verhelpen. Weet u nog niet precies waardoor uw dak lekt in Heemstede? Wij gebruiken speciale apparatuur om de daklekkage of de waterlekkage te kunnen opsporen. Hebben wij de oorzaak geconstateerd? Dan kan onze loodgieter de lekke dakgoot of daklekkage vrijwel altijd direct repareren. Kortom, schakel ons in voor een vakkundige lekdetectie, zodat we uw lekkende dakgoot of lekke dak meteen kunnen verhelpen of repareren.

Schakel hulp in als uw wc, afvoer of riool in Heemstede verstopt is

Ook als uw riool, afvoer, wc of gootsteen verstopt is, raden wij u aan ons zo spoedig mogelijk in te schakelen. Ons ontstoppingsbedrijf is zeer ervaren en bekwaam op het gebied van een gootsteen, wc of riool ontstoppen. Naast dat u onze loodgieter kunt inschakelen om uw leidingen te ontstoppen, kunnen we ook uw huidige riool repareren of u een geheel nieuw rioleringssysteem aanleggen. Vraag direct een offerte aan voor datgene waar u ons voor nodig heeft.

Profiteer van al onze voordelen

Wat onze aanpak bijzonder maakt, is dat wij zowel een lekkage kunnen opsporen als repareren en een verstopping kunnen verhelpen. Hiervoor hoeven wij bovendien geen onnodig hak- en breekwerk toe te passen. Dus, zit u met een daklekkage in Heemstede of is uw riool, wc of gootsteen verstopt? Onze loodgieter:

  • Staat 24/7 voor u klaar
  • Is altijd bij u in de buurt actief
  • Is gespecialiseerd in lekdetectie
  • Maakt gebruik van speciale apparatuur
  • Stelt heldere offertes met scherpe tarieven op

Laat ons oplossingen bieden in Heemstede

Schakel direct onze loodgieter in, om uw riool in Heemstede te ontstoppen, om de daklekkage op te sporen of om uw lekkende dakgoot te repareren. Bel naar 0252-700266 of mail naar info@eb-loodgieters.nl en onze loodgieter verhelpt vlot en vakkundig de lekkage in uw plat dak, de lekke zinken dakgoot of de verstopte riolering in Heemstede!

Een vakkundige loodgieter Heemstede is zo gevonden

Heeft u last van een lekkage, een verstopping, problemen met de cv-ketel of met het plaatsen van sanitair? Dit kunnen specialistische klussen zijn die u niet zelf kunt oplossen. Een loodgieter is juist bedreven in deze werkzaamheden en het is dan ook belangrijk om een betrouwbare loodgieter Heemstede te vinden. Gelukkig is E&B Loodgieters altijd in de buurt. Met een breed werkterrein door de gehele randstad, kunt u E&B Loodgieters altijd bereiken en zijn ze snel bij u, ook in noodsituaties. Een lekkage wordt dan snel gerepareerd en uw leidingen zijn in een mum van tijd ontstopt. Ook is E&B Loodgieters gespecialiseerd in het repareren en installeren van cv-ketels, zodat u geniet van behaaglijke warmte in huis.

Een nieuwe cv-ketel installeren door loodgietersbedrijf Heemstede

De cv-ketel vormt het hart van uw centrale verwarmingssysteem. Toch heeft een cv-ketel maar een beperkte levensduur. Gemiddeld is de levensduur van een cv-ketel 15 jaar. Na 15 jaar kan de cv-ketel nog steeds naar behoren werken, maar loopt u wel het risico dat defecten vaker optreden en u krijgt te maken met een rendementsverlies. Het kan dan geen kwaad om een nieuwe cv-ketel te overwegen. Laat u door een betrouwbaar loodgietersbedrijf Heemstede adviseren, welke cv-ketel het beste bij u past. De huidige generatie cv-ketels zijn uitgevoerd met de nieuwste innovaties en zijn nog zuiniger. De installateurs van E&B Loodgieters zullen tevens zorgen voor een perfecte installatie en aansluiting met uw centrale verwarmingssysteem.

E&B Loodgieters als uw loodgieter Heemstede

E&B Loodgieters is altijd bij u in de buurt, waardoor de loodgieter Heemstede snel ter plekke is. Zeker in het geval van urgentie, zoals een lekkage is dit noodzakelijk. Overigens zal E&B Loodgieters u nooit voorrijkosten berekenen en worden er transparante tarieven berekend. Wilt u bepaalde werkzaamheden laten uitvoeren, zoals het laten aanleggen of verleggen van leidingen en afvoeren of het (ver)plaatsen van sanitair? Laat E&B Loodgieters dan een offerte opmaken. Een offerteaanvraag kan gemakkelijk online verzonden worden, zodat u thuis in alle rust de voorwaarden en prijzen kunt vergelijken.

Lees meer

Het werkgebied van E&B Loodgieters

Naast Heemstede, hebben wij ook loodgieters in Aerdenhout, Amsterdam, Beinsdorp, Bennebroek, Bloemendaal, De Zilk, Haarlem, Hillegom, Hoofddorp, Katwijk, Leiden, Lisse, Nieuw Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Vogelenzang, Voorhout, Warmond en in Zandvoort.

loodgieter heemstede

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.