Loodgieter Hillegom – spoedhulp specialist

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Schakel onze loodgieter met spoed in in Hillegom

Als u in Hillegom last heeft van een lekke dakgoot, een daklekkage of als uw wc, afvoer of gootsteen verstopt is, biedt de loodgieter van E&B Loodgieters uitkomst. Wij werken als ontstoppingsdienst én als lekdetectiebedrijf. Onze loodgieter komt met spoed naar u toe als u ons inschakelt. Wij komen direct naar Hillegom om een eind te maken aan die waterlekkage of de verstopping in uw afvoer, riool, wc of gootsteen!

Laat ons die daklekkage of een ander waterlek opsporen

Een lekkage kan voor enorme schade zorgen. Ons lekdetectiebedrijf gebruikt speciale apparatuur om te kunnen opsporen waarom uw dak lekt in Hillegom. Hebben wij middels onze ingenieuze lekdetectie de waterlekkage of de daklekkage kunnen opsporen? Dan kan onze loodgieter in de meeste gevallen de lekke dakgoot of de daklekkage direct repareren. Kortom, schakel ons vandaag nog in. Wij komen graag die lekkage verhelpen door de lekke dakgoot of het lekkende dak te repareren.

Wij bieden hulp als uw wc, afvoer of riool in Hillegom verstopt is

Naast onze diensten als lekdetectiebedrijf, functioneren we ook als ontstoppingsdienst. Dus is uw wc, riool, afvoer of gootsteen verstopt? Dan komt onze loodgieter deze graag, snel en professioneel ontstoppen. Een gootsteen, wc of riool ontstoppen is voor ons ontstoppingsbedrijf dagelijks werk. Maar ook als als u behoefte heeft aan een compleet nieuw rioleringssysteem of als uw huidige riool gerepareerd moet worden, bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag direct een offerte aan voor als u wilt dat wij uw afvoer komen ontstoppen.

Profiteer van al onze voordelen

Of u ons nou inschakelt om een lekkage te komen opsporen of een hardnekkige verstopping te verhelpen, wij werken altijd netjes en verrichten nooit onnodig hak- en breekwerk. Dus heeft u last van een daklekkage in Hillegom? Of is uw riool, wc of gootsteen verstopt? Onze loodgieter:

  • Is 24/7 in te schakelen
  • Is dagelijks bij u in de buurt
  • Is gespecialiseerd in lekdetectie
  • Is bekwaam met speciale apparatuur
  • Is in te schakelen voor scherpe tarieven

Schakel ons in in Hillegom

Kortom, als u iemand zoekt om uw riool in Hillegom te ontstoppen, om uw lekkende dakgoot te repareren of om die daklekkage op te sporen, dan bent u bij onze loodgieter aan het juiste adres. Bel naar 0252-700266 of mail naar info@eb-loodgieters.nl en onze loodgieter komt met spoed de lekkage in uw plat dak, de verstopte riolering of de lekke zinken dakgoot in Hillegom verhelpen!

Werkgebied E&B Loodgieters

Naast Hillegom, hebben wij ook loodgieters in Aerdenhout, Amsterdam, Beinsdorp, Bennebroek, Bloemendaal, De Zilk, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Katwijk, Leiden,Lisse, Nieuw Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg,Sassenheim, Vogelenzang, Voorhout, Warmond en in Zandvoort.

loodgieter leiden

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.