Loodgieter Katwijk – specialist in 24/7 spoedhulp

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Hulp van de loodgieter bij spoed in Katwijk

Bent u in Katwijk op zoek naar een goede loodgieter die bij spoed direct bij u langs kan komen? Heeft u bijvoorbeeld een daklekkage, is de wc of het riool verstopt of heeft u behoefte aan een reparatie van uw zinken dakgoot? Dan zit u helemaal goed bij E&B Loodgieters. Wij zijn met onze ontstoppingsdienst, lekkage detectie en dak reparatiedienst 24 uur per dag voor iedereen bereikbaar. Meer weten over hoe wij uw lekke dak of dakgoot repareren, uw riool ontstoppen of waterlek opsporen? Lees dan verder of benader ons direct voor een afspraak vanuit Katwijk. Onze loodgieter komt dan zo snel mogelijk bij u langs om de daklekkage te verhelpen of het afvoer te ontstoppen.

Onze diensten in Katwijk

Wij zijn dé loodgieter in de omgeving van Katwijk die u 24/7 voor iedere klus kunt bellen. Is bijvoorbeeld uw wc of riool verstopt, heeft u een lekkage aan uw dakgoot of vermoedt u een lekkage bij uw plat dak? Wij komen graag met ons lekdetectiebedrijf bij u langs om het probleem te verhelpen. Al meer dan 15 jaar staan wij bekend als een bedrijf dat specialist is op het gebied van lekdetectie, reparatie en ontstopping. Maar ook voor het verhelpen van problemen met uw centrale verwarming, kunt u altijd bij ons aankloppen.

Wij komen uw waterlek of lekkage opsporen

Denkt u te maken te hebben met een daklekkage? Laat de daklekkage dan opsporen door ons lekdetectiebedrijf. Wanneer het dak lekt, is het belangrijk om zo snel mogelijk de daklekkage te verhelpen. Wij gebruiken diverse methoden om uw lekkage op een snelle en vakkundige wijze op te sporen. Vervolgens kunnen zij de gevonden lekkage direct verhelpen. Heeft u een daklekkage of moeten wij een zinken dakgoot herstellen? Wij staan graag voor u klaar in Katwijk.

Hulp wanneer uw riool, afvoer of wc verstopt is

Heeft u te maken met een riool, wc of gootsteen die verstopt is? Lukt het niet om zelf de verstopping op te lossen? Laat dan onze loodgieter met spoed bij u langskomen. Ons ontstoppingsbedrijf heeft de juiste apparatuur in huis om binnen no-time het riool, afvoer, of wc te ontstoppen. Wanneer onze loodgieter u in Katwijk komt bezoeken, lossen wij niet alleen de verstopping op, maar geven wij u ook tips over hoe u een verstopping in de toekomst kunt voorkomen.

Neem contact op voor onze diensten in Katwijk

Heeft u behoefte aan een dakgoot of dak reparatie? Of wilt u onze ontstoppingsbedrijf of ons lekdetectiebedrijf inschakelen? U kunt ons dan bellen via 0252-700266 of mailen naar info@eb-loodgieters.nl. Wij komen zo snel mogelijk langs om uw dakgoot te repareren, de lekkage op te sporen of de wc te ontstoppen in Katwijk!

Snel en adequaat handelen met een loodgietersbedrijf Katwijk

Als het om een lekkage in Katwijk gaat, dan is het belangrijk om snel een loodgieter Katwijk langs te laten komen. Er zijn diverse soorten lekkages, waarbij niet iedere lekkage even gemakkelijk op te sporen is. De loodgieter zal bij een verborgen lekkage dan ook eerst een lekdetectie uitvoeren. Zo kan de lekkage gemakkelijk en snel worden getraceerd, waarna deze gerepareerd kan worden. U heeft met E&B Loodgieters altijd een lokale loodgieter Katwijk in de buurt, zodat een lekkage snel opgelost kan zijn. Uiteraard mag u er ook op vertrouwen dat er vakwerk geleverd wordt.

Vraag advies bij een loodgietersbedrijf Katwijk over uw cv-ketel

Dankzij uw cv-ketel is uw Katwijkse woning snel en gemakkelijk te verwarmen. Maar wanneer uw cv-ketel al behoorlijk op leeftijd is, is de kans op een defect ook groter. Daarnaast krijgt u te maken met rendementsverlies. Gemiddeld genomen zal een cv-ketel een levensduur hebben van ongeveer 15 jaar. Is de levensduur van uw cv-ketel inmiddels al verstreken? Vraag uw loodgietersbedrijf Katwijk dan om advies, welk soort cv-ketel u kunt laten plaatsen. De loodgieter is op de hoogte van de nieuwste modellen en zal uw nieuwe cv-ketel professioneel installeren en aansluiten op uw centrale verwarmingssysteem.

Met E&B Loodgieters altijd een vakkundige loodgieter Katwijk in de buurt

Sommige loodgieterswerken vereisen spoed. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een leiding die is geknapt en waardoor de ruimte blank komt te staan. Het is goed dat u dan weet dat E&B Loodgieters als loodgietersbedrijf Katwijk altijd in de buurt is. U belt dan met het spoednummer, zodat de loodgieter direct naar u toe komt. Daarbij hoeft u ook geen voorrijkosten te betalen. En het maakt niet uit wanneer u belt, E&B Loodgieters is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

Lees meer

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.