Loodgieter Katwijk – specialist in 24/7 spoedhulp

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Hulp van de loodgieter bij spoed in Katwijk

Bent u in Katwijk op zoek naar een goede loodgieter die bij spoed direct bij u langs kan komen? Heeft u bijvoorbeeld een daklekkage, is de wc of het riool verstopt of heeft u behoefte aan een reparatie van uw zinken dakgoot? Dan zit u helemaal goed bij E&B Loodgieters. Wij zijn met onze ontstoppingsdienst, lekkage detectie en dak reparatiedienst 24 uur per dag voor iedereen bereikbaar. Meer weten over hoe wij uw lekke dak of dakgoot repareren, uw riool ontstoppen of waterlek opsporen? Lees dan verder of benader ons direct voor een afspraak vanuit Katwijk. Onze loodgieter komt dan zo snel mogelijk bij u langs om de daklekkage te verhelpen of het afvoer te ontstoppen.

Onze diensten in Katwijk

Wij zijn dé loodgieter in de omgeving van Katwijk die u 24/7 voor iedere klus kunt bellen. Is bijvoorbeeld uw wc of riool verstopt, heeft u een lekkage aan uw dakgoot of vermoedt u een lekkage bij uw plat dak? Wij komen graag met ons lekdetectiebedrijf bij u langs om het probleem te verhelpen. Al meer dan 15 jaar staan wij bekend als een bedrijf dat specialist is op het gebied van lekdetectie, reparatie en ontstopping. Maar ook voor het verhelpen van problemen met uw centrale verwarming, kunt u altijd bij ons aankloppen.

Wij komen uw waterlek of lekkage opsporen

Denkt u te maken te hebben met een daklekkage? Laat de daklekkage dan opsporen door ons lekdetectiebedrijf. Wanneer het dak lekt, is het belangrijk om zo snel mogelijk de daklekkage te verhelpen. Wij gebruiken diverse methoden om uw lekkage op een snelle en vakkundige wijze op te sporen. Vervolgens kunnen zij de gevonden lekkage direct verhelpen. Heeft u een daklekkage of moeten wij een zinken dakgoot herstellen? Wij staan graag voor u klaar in Katwijk.

Hulp wanneer uw riool, afvoer of wc verstopt is

Heeft u te maken met een riool, wc of gootsteen die verstopt is? Lukt het niet om zelf de verstopping op te lossen? Laat dan onze loodgieter met spoed bij u langskomen. Ons ontstoppingsbedrijf heeft de juiste apparatuur in huis om binnen no-time het riool, afvoer, of wc te ontstoppen. Wanneer onze loodgieter u in Katwijk komt bezoeken, lossen wij niet alleen de verstopping op, maar geven wij u ook tips over hoe u een verstopping in de toekomst kunt voorkomen.

Neem contact op voor onze diensten in Katwijk

Heeft u behoefte aan een dakgoot of dak reparatie? Of wilt u onze ontstoppingsbedrijf of ons lekdetectiebedrijf inschakelen? U kunt ons dan bellen via 0252-700266 of mailen naar info@eb-loodgieters.nl. Wij komen zo snel mogelijk langs om uw dakgoot te repareren, de lekkage op te sporen of de wc te ontstoppen in Katwijk!

Snel en adequaat handelen met een loodgietersbedrijf Katwijk

Lees meer

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.