E&B Loodgieters Leiden – bel nu voor 24/7 service en onderhoud

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Uw loodgieter bij spoed in Leiden

Wenst u in de omgeving van Leiden de hulp van een vakkundige loodgieter die bij spoed direct bij u langs kan komen? Zit u bijvoorbeeld met een daklekkage, is de wc of het afvoer verstopt of zoekt u iemand voor een reparatie van uw zinken dakgoot? Kies dan voor de diensten van E&B Loodgieters. 24 uur per dag zijn wij beschikbaar voor onze klanten wanneer zij behoefte hebben aan een ontstoppingsdienst, lekkage detectie of dak reparatiedienst. Wanneer u contact met ons opneemt vanuit Leiden, informeren wij u graag verder over hoe wij uw lekke dak of dakgoot repareren, uw riool ontstoppen of waterlek opsporen. Natuurlijk wil de loodgieter ook direct bij u langskomen om de daklekkage te verhelpen of het afvoer te ontstoppen.

Ons dienstenpakket in Leiden

Wanneer u in de omgeving van Leiden een spoedklus heeft voor onze loodgieter, kunt u 24/7 bellen. Zo kan het zijn dat uw wc of riool verstopt is of dat u een lekkage aan uw dakgoot of plat dak heeft. In al deze gevallen staat ons lekdetectiebedrijf en ontstoppingsbedrijf graag voor u klaar. Al meer dan 15 jaar zijn wij adres voor vakkundige lekdetectie, reparatie en ontstopping. Werkt uw CV niet meer naar behoren? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Efficiënt uw waterlek of lekkage opsporen

Vermoedt u een daklekkage bij uw woning? Ons lekdetectiebedrijf helpt en zal de daklekkage opsporen. Door onze experts worden verschillende methoden ingezet om de lekkage snel, vakkundig en efficiënt op te sporen. Vervolgens is het zaak om de lekkage direct te verhelpen om verdere overlast te voorkomen. Wij willen graag de daklekkage of de zinken dakgoot herstellen in Leiden.

Wij helpen wanneer uw riool, afvoer of wc verstopt is

Een riool, wc of gootsteen die verstopt is, kan voor veel overlast zorgen. Laat daarom onze loodgieter met spoed bij u langskomen. Als ontstoppingsbedrijf hebben we altijd de juiste middelen en apparaten in huis om op een snelle manier het riool, afvoer of de wc te ontstoppen. Onze gespecialiseerde loodgieter geeft u bij zijn bezoek ook graag een aantal tips mee, zodat u een verstopping in Leiden in de toekomst kunt voorkomen.

Benader ons vanuit Leiden

Wilt u ook een dak of dakgoot reparatie laten uitvoeren? Of wenst u ons ontstoppingsbedrijf of lekdetectiebedrijf in te schakelen? Maak dan een afspraak via 0252-700266 of mail naar info@eb-loodgieters.nl. U kunt dan rekenen op de hulp van onze loodgieter. Hij komt in Leiden zo snel mogelijk uw dakgoot repareren, de lekkage opsporen of de wc ontstoppen.

De loodgieter Leiden voor al uw loodgieterswerken

U kunt in Leiden in allerlei omstandigheden komen te zitten waar u de hulp van een loodgieter moet inroepen. Het loodgietersvak is dan ook zeer uitgebreid, van het oplossen van een verstopping tot rioleringswerkzaamheden. Het is fijn om te weten dat E&B Loodgieters als een lokale loodgieter Leiden, altijd bij u in de buurt is. Mocht u onverwachts te maken krijgen met een lekkage of verstopping, dan is de loodgieter snel bij u. U kunt de loodgieter ook altijd inschakelen bij het verbouwen van een keuken of badkamer. U heeft dan de garantie van een goede plaatsing en aansluiting van leidingen en afvoeren.

Uw dak goed waterdicht krijgen met Loodgietersbedrijf Leiden

Een lekkage aan uw dak kan diverse oorzaken hebben. Er kan schade zijn ontstaan aan het bitumen, de dakbedekking is niet op een juiste wijze gelegd of problemen met de dakgoot zorgen voor een lekkage. Bitumen heeft een lange levensduur, gemiddeld 25 jaar. Wanneer de levensduur is verstreken, dan is het te overwegen om uw gehele dak opnieuw van bitumen te voorzien. Het kan ook zijn dat er lokaal een stuk dakbedekking is beschadigd. In al deze gevallen is E&B loodgieters u altijd van dienst. Met ruime ervaring op het gebied van dakbedekking, wordt uw dak vakkundig gerepareerd of volledig voorzien van nieuw bitumen.

Kan uw loodgieter Leiden ook een lekdetectie uitvoeren?

Heeft u te maken met daklekkage? Of misschien lekt er een leiding in uw woning, dan is het vaak lastig om het lek te vinden. Toch moet het lek getraceerd worden, anders kunt u het niet laten repareren. Schakel daarom voor lekdetectie ook altijd E&B Loodgieters in. Met diverse methodes van lekdetectie voorhanden, wordt uw lekkage altijd snel gevonden en dat zonder dat er hak- en breekwerk hoeft plaats te vinden. E&B Loodgieters verzorgt daarna een snelle en vakkundige reparatie.

Lees meer

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.