E&B Loodgieters Leiden – bel nu voor 24/7 service en onderhoud

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Uw loodgieter bij spoed in Leiden

Wenst u in de omgeving van Leiden de hulp van een vakkundige loodgieter die bij spoed direct bij u langs kan komen? Zit u bijvoorbeeld met een daklekkage, is de wc of het afvoer verstopt of zoekt u iemand voor een reparatie van uw zinken dakgoot? Kies dan voor de diensten van E&B Loodgieters. 24 uur per dag zijn wij beschikbaar voor onze klanten wanneer zij behoefte hebben aan een ontstoppingsdienst, lekkage detectie of dak reparatiedienst. Wanneer u contact met ons opneemt vanuit Leiden, informeren wij u graag verder over hoe wij uw lekke dak of dakgoot repareren, uw riool ontstoppen of waterlek opsporen. Natuurlijk wil de loodgieter ook direct bij u langskomen om de daklekkage te verhelpen of het afvoer te ontstoppen.

Ons dienstenpakket in Leiden

Wanneer u in de omgeving van Leiden een spoedklus heeft voor onze loodgieter, kunt u 24/7 bellen. Zo kan het zijn dat uw wc of riool verstopt is of dat u een lekkage aan uw dakgoot of plat dak heeft. In al deze gevallen staat ons lekdetectiebedrijf en ontstoppingsbedrijf graag voor u klaar. Al meer dan 15 jaar zijn wij adres voor vakkundige lekdetectie, reparatie en ontstopping. Werkt uw CV niet meer naar behoren? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Efficiënt uw waterlek of lekkage opsporen

Vermoedt u een daklekkage bij uw woning? Ons lekdetectiebedrijf helpt en zal de daklekkage opsporen. Door onze experts worden verschillende methoden ingezet om de lekkage snel, vakkundig en efficiënt op te sporen. Vervolgens is het zaak om de lekkage direct te verhelpen om verdere overlast te voorkomen. Wij willen graag de daklekkage of de zinken dakgoot herstellen in Leiden.

Wij helpen wanneer uw riool, afvoer of wc verstopt is

Een riool, wc of gootsteen die verstopt is, kan voor veel overlast zorgen. Laat daarom onze loodgieter met spoed bij u langskomen. Als ontstoppingsbedrijf hebben we altijd de juiste middelen en apparaten in huis om op een snelle manier het riool, afvoer of de wc te ontstoppen. Onze gespecialiseerde loodgieter geeft u bij zijn bezoek ook graag een aantal tips mee, zodat u een verstopping in Leiden in de toekomst kunt voorkomen.

Benader ons vanuit Leiden

Wilt u ook een dak of dakgoot reparatie laten uitvoeren? Of wenst u ons ontstoppingsbedrijf of lekdetectiebedrijf in te schakelen? Maak dan een afspraak via 0252-700266 of mail naar info@eb-loodgieters.nl. U kunt dan rekenen op de hulp van onze loodgieter. Hij komt in Leiden zo snel mogelijk uw dakgoot repareren, de lekkage opsporen of de wc ontstoppen.

De loodgieter Leiden voor al uw loodgieterswerken

Lees meer

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.