Loodgieter lekkage keuken of badkamer

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Lekkage in uw badkamer of keuken? Onze loodgieters zijn 24 uur per dag bereikbaar!

De meeste lekkages ontstaan in keukens en badkamers. Er liggen afvoeren, leidingen en het zijn ruimtes die intensief worden gebruikt. Bijna elke huishouden heeft weleens te maken gehad met een lekkage of verstopte afvoer. Deze calamiteit komt altijd ongelegen en dan is het fijn als u meteen wordt geholpen. Onze loodgieters zijn 24 uur per dag beschikbaar. Ook ’s avonds en in het weekend kunt u een beroep op ons doen. Wij bieden direct hulp. Eén telefoontje is voldoende!

Ons full service loodgieters- en installatiebedrijf biedt een scala aan diensten. Het verhelpen van een lekkage of verstopping in de badkamer of keuken is voor ons dagelijks werk. Het komt vaker voor dan u denkt. Een lekkage of een verstopte afvoer kan veel schade aanbrengen en daarom is het van belang om direct een loodgieter als specialist in te schakelen. Onze loodgieters hebben door hun jarenlange ervaring met het opsporen van lekkages het euvel snel gevonden. In korte tijd kunt u weer genieten van een comfortabele badkamer of keuken.

Lekkage in uw keuken?

In de keuken komen veel verschillende leidingen samen. Denkt u maar eens aan de leidingen van een vaatwasser, wasmachine en sommige mensen hebben zelfs een wasdroger in de keuken staan. Een lekkage betekent veel ongemak en schade. Soms is de oorzaak van de lekkage meteen duidelijk en soms ook niet. In het laatste geval zet onze loodgieter geavanceerde apparatuur in om het lek op te sporen.

Eenmaal het lek opgespoord, kunnen wij het probleem verhelpen. In sommige gevallen kunnen wij de leiding repareren, maar het kan ook gebeuren dat wij een verouderde leiding moeten vervangen. Wij geven u een heldere prijsindicatie, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voor beide partijen een prima oplossing!

Onze loodgieters zetten net die extra stap waar nodig. Wilt u die verouderde leiding laten vervangen, maar de nieuwe leiding op een andere plek laten plaatsen? Geen probleem. Leidingen omleggen is ons vak. U kunt een volledig nieuwe indeling in uw keuken krijgen als u dit wenst; handig als u een nieuwe keuken heeft gekocht.

Loodgieter voor het omleggen van leidingen in de keuken

Het omleggen van leidingen gebeurt best wel vaak als er een nieuwe keuken wordt gekocht. Logisch, want meestal is er sprake van een nieuwe indeling. Loodgieterswerkzaamheden zijn vaak de ‘verborgen kosten’, want als u een nieuwe keuken koopt denkt u niet direct aan de leidingen. Toch is het verstandig om hier rekening mee te houden. De kosten van ons loodgieterswerk is in dat geval onder meer afhankelijk van de nieuwe inbouwapparaten, maar ook de verschillen ten opzichte van de huidige situatie. Voor een heldere prijsindicatie kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

E&B Loodgieters uit Hillegom biedt u direct hulp tegen een scherpe prijs. Enkele muisklikken verderop vindt u onze uitgebreide tarievenlijst. Laat ons weten op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn. Dat kan telefonisch of per e-mail. Wat voor u prettig is. Hoe u ons ook benadert, wij beantwoorden uw vragen graag. Gemakshalve treft u hieronder nog even een aantal plaatsen aan die tot ons werkgebied behoren, maar ook daarbuiten zijn er mogelijkheden.

Aalsmeer
Amstelveen
Amsterdam
Den Haag
Hoofddorp
Leiden
Rotterdam
Schiphol
Haarlem

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.