E&B Loodgieters Lisse: Dagelijks monteurs in Lisse aan het werk

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Uw loodgieter bij spoed in Lisse

Wanneer u in Lisse op zoek bent naar een gespecialiseerde loodgieter die uw daklekkage of verstopte afvoer of riool kan verhelpen, bent u bij E&B loodgieters aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang een bekend gezicht in Lisse en omstreken met onze ontstoppingsdienst, lekkage detectie of dak reparatiedienst. De loodgieter helpt bij spoed wanneer u te maken heeft met calamiteiten, lekkages, verstoppingen of gas lekkages. Benader ons wanneer u meer te weten wilt komen over hoe wij uw lekke dak of dakgoot repareren, uw riool ontstoppen of waterlek opsporen. Tevens staan wij graag voor u klaar in Lisse om een daklekkage te verhelpen of een afvoer te ontstoppen.

Wij helpen in Lisse

Als loodgieter zijn wij 24/7 voor u bereikbaar in Lisse. Heeft u bijvoorbeeld een wc of riool die verstopt is? Of is er een lekkage aan uw dakgoot of plat dak? Dan kunt rekenen op ons lekdetectiebedrijf en ontstoppingsbedrijf. Al meer dan 15 jaar kunt u bij ons aankloppen voor vakkundige reparatie, lekdetectie en ontstopping. Tevens helpen wij wanneer er bijvoorbeeld een gaslekkage is gedetecteerd bij uw CV.

Op een snelle manier een waterlek of lekkage opsporen

Heeft u onverhoopt te maken gekregen met een daklekkage? Schakel dan ons lekdetectiebedrijf. Wij kunnen binnen no-time de daklekkage opsporen. Voor een snelle en vakkundige oplossing, gebruiken we de beste methoden en apparatuur. Door snel te handelen, kunnen we de schade door de daklekkage tot een minimum beperken. Dit betekent dat wij ook direct de daklekkage of de zinken dakgoot herstellen in Lisse.

Hulp wanneer uw riool, afvoer of wc verstopt is

Een riool, wc of gootsteen die verstopt is, kan een huishouden flink ontregelen. Daarom is het verstandig om onze loodgieter met spoed langs te laten komen. Als ontstoppingsbedrijf willen wij ervoor zorgen dat alles weer naar behoren werkt. Daarom zullen wij het riool, afvoer, of de wc ontstoppen op een snelle en efficiënte manier. Tevens kunt u er op rekenen dat onze vakkundige loodgieter u voorziet van tips om een verstopping in de toekomst te voorkomen.

Bel of mail vanuit Lisse

Wenst u ook een dak of dakgoot reparatie door ons uit te laten voeren? Of heeft u hulp nodig van ons ontstoppingsbedrijf of lekdetectiebedrijf? Neem dan contact met ons op via 0252-700266 of mail naar info@eb-loodgieters.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs in Lisse om uw dakgoot te repareren, de lekkage op te sporen of de wc te ontstoppen.

Met loodgieter Lisse altijd een loodgieter in de nabijheid

Lees meer

Waterschade gehad ?

E&B Loodgieters levert u een full-service.

Door een goede samenwerking met enkele van onze betrouwbare schilders, tegelzetters, stukadoors en timmermannen herstellen wij de schade en maken uw badkamer, keuken of andere ruimtes weer helemaal naar uw wens. Ook voor houten vloeren of opslag spullen bent u bij ons aan het goede adres.

Wij nemen al u werk uit handen en regelen alles met de verzekering.
In de meeste gevallen gaat de rekening direct naar de verzekering.

Loodgieter met spoed in Lisse

Een kapotte riolering, verstopt toilet, gaslek, gesprongen leiding, daklekkage of een niet-werkende verwarming zijn problemen, die om een directe en professionele oplossing vragen. E&B Loodgieter Lisse kunt u 24/7 bellen via: 0252-700266.

Servicegebied E&B Loodgieters

Naast Lisse, hebben wij ook loodgieters in Aerdenhout, Amsterdam, Beinsdorp, Bennebroek, Bloemendaal, De Zilk, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Katwijk, Leiden, Nieuw Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Vogelenzang, Voorhout, Warmond en in Zandvoor.

loodgieter lisse

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.