E&B Loodgieters Noordwijk: Gespecialiseerd in het verlenen van directe hulp

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Hulp van de loodgieter bij spoed in Noordwijk

Wenst u in Noordwijk de hulp van een vakbekwame loodgieter die een daklekkage kan verhelpen of riool kan ontstoppen? Schakel dan de specialisten van E&B Loodgieters in. Onze ontstoppingsdienst, lekkage detectie en dak reparatiedienst is 24/7 bereikbaar. Wij komen graag bij u langs om een daklekkage of waterlekkage op te sporen en te verhelpen. Tevens weten wij raad wanneer uw gootsteen of wc verstopt is. Benader ons vanuit Noordwijk voor meer informatie over hoe wij een daklekkage verhelpen of uw afvoer ontstoppen of om een afspraak te maken.

De diensten die wij aanbieden in Noordwijk

Als loodgieter zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor hulp. Zeker in lastige situaties is directe hulp nodig. Denk bijvoorbeeld aan een afvoer of riool dat verstopt is of een gaslek bij de centrale verwarming. Ook wanneer u te maken heeft met een lekkage aan uw dakgoot of plat dak staan wij voor u klaar. Middels vakkundige reparatie, lekdetectie en ontstopping kunnen wij u altijd op de juiste manier helpen.

Hoe wij een waterlek of lekkage opsporen in Noordwijk

Heeft u onverhoopt te maken gekregen met een daklekkage? Maar weet u niet precies de oorzaak van de daklekkage? Schakel dan ons lekdetectiebedrijf in. Met onze geavanceerde apparaten en methoden kunnen wij efficiënt en vakkundig de daklekkage opsporen. Vervolgens zal de loodgieter de daklekkage of de zinken dakgoot direct herstellen. Zo blijft de schade door de lekkage in Noordwijk gering.

Wat doen wanneer uw riool, afvoer of wc verstopt is?

Wanneer een riool, wc of gootsteen verstopt is, kan dit veel ongemak brengen in uw huishouden in Noordwijk. Laat daarom ons ontstoppingsbedrijf met spoed het riool, afvoer, of de wc ontstoppen. De ontstoppingsdienst heeft alles in huis om de ontstopping snel en efficiënt te laten verlopen. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van speciale detectie-camera’s om de oorzaak op te sporen. Na afloop zal de vakkundige loodgieter u ook nog tips geven om een verstopping in de toekomst te voorkomen.

Bel of mail vanuit Noordwijk

Wilt u ons ook inschakelen voor een dak of dakgoot reparatie? Of heeft u behoefte aan meer informatie over ons ontstoppingsbedrijf of lekdetectiebedrijf? Wij staan graag voor u klaar. U kunt bellen naar 0252-700266 of u mailt via info@eb-loodgieters.nl. U kunt dan op onze hulp rekenen bij een dakgoot reparatie of riool ontstopping in Noordwijk.

Geen klus te moeilijk voor Loodgieter Noordwijk

Heeft u al dan niet met spoed een loodgieter nodig? E&B Loodgieters is een loodgieter Noordwijk die altijd in de buurt is en snel ter plekke kan zijn. Een daklekkage, lekkage aan leidingen of een verstopping zijn zeer hinderlijke problemen en waar u snel van af wilt. Maar dit zijn meestal klussen die uzelf niet kunt uitvoeren als u hiervoor niet de expertise heeft. Vertrouw dan op de vakbekwaamheid van E&B Loodgieters. Geen klus wordt uit de weg gegaan en geen klus is te moeilijk. Een lekkage wordt met lekdetectie opgespoord en professioneel gerepareerd. Uw afvoer is in een mum van tijd ontstopt en ook uw dak wordt uitstekend waterdicht opgeleverd.

Onderhoud van cv-ketel door loodgietersbedrijf Noordwijk

Met een cv-ketel geniet u in uw woning van een behaaglijke warmte. Maar hiervoor dient de cv-ketel wel goed te werken. De techniek in de cv-ketel kan vooral voor leken complex zijn en bij een defect onderdeel zit u in een koude woning. Het is in het belang van uw cv-ketel en in die van u, dat u regelmatig uw cv-ketel laat onderhouden. Tijdens het onderhouden worden onderdelen nagekeken en kunnen defecte onderdelen tijdig vervangen worden. Hiermee voorkomt u dat u in de nabije toekomst met een defecte cv-ketel zit en met spoed een loodgietersbedrijf Noordwijk nodig heeft. Is de levensduur van uw cv-ketel inmiddels verstreken? Vraag de loodgieter dan om de mogelijkheden voor het plaatsen van een nieuw exemplaar.

Als loodgieter Noordwijk weet u wat u van E&B loodgieters kunt verwachten

E&B Loodgieters heeft als loodgieter Noordwijk het doel om u een hoge service aan te bieden. Daarbij mag u een hoge kwaliteit verwachten en transparantie. Zo is E&B Loodgieters ook heel transparant over de prijs. Voor sommige werkzaamheden betaalt u een vaste prijs, maar er zijn ook specifieke werkzaamheden, zoals een verbouwing van keuken of badkamer. In dergelijke gevallen kunt u gemakkelijk online een offerteaanvraag indienen. Omdat E&B Loodgieters een lokale loodgieter is, hoeft u nooit voorrijkosten te betalen.

Lees meer

E&B loodgieter Noordwijk / lekdetectie.

Het komt steeds vaker voor: een lekkage in de vloer of in de wand en geen idee waar het vandaan komt. Met onze infrarood- en warmtecamera kunnen wij uw leidingen detecteren zonder vooraf hak- en breekwerk te verrichten. Met onze endoscoop camera kunnen wij door een klein gaatje te maken in de wand in kokers en op uw plafond kijken. Onze monteurs worden hierop getraind en zullen uw lekkage snel weten te vinden.

Door een goede samenwerking met 1 van onze vaste aannemers uit Noordwijk kunnen wij u klus in z’n geheel voor u uitvoeren op 1 offerte. Wij regelen de offertes en schade rapporten die nodig zijn voor de verzekering.

Lekkage van kelder tot dak

Servicegebied E&B Loodgieters

Wij hebben loodgieters in Aerdenhout, Amsterdam, Beinsdorp, Bennebroek, Bloemendaal, De Zilk, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Katwijk, Leiden, Lisse, Nieuw Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Vogelenzang, Voorhout, Warmond en in Zandvoort.

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.