E&B Loodgieters Noordwijk: Gespecialiseerd in het verlenen van directe hulp

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Hulp van de loodgieter bij spoed in Noordwijk

Wenst u in Noordwijk de hulp van een vakbekwame loodgieter die een daklekkage kan verhelpen of riool kan ontstoppen? Schakel dan de specialisten van E&B Loodgieters in. Onze ontstoppingsdienst, lekkage detectie en dak reparatiedienst is 24/7 bereikbaar. Wij komen graag bij u langs om een daklekkage of waterlekkage op te sporen en te verhelpen. Tevens weten wij raad wanneer uw gootsteen of wc verstopt is. Benader ons vanuit Noordwijk voor meer informatie over hoe wij een daklekkage verhelpen of uw afvoer ontstoppen of om een afspraak te maken.

De diensten die wij aanbieden in Noordwijk

Als loodgieter zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor hulp. Zeker in lastige situaties is directe hulp nodig. Denk bijvoorbeeld aan een afvoer of riool dat verstopt is of een gaslek bij de centrale verwarming. Ook wanneer u te maken heeft met een lekkage aan uw dakgoot of plat dak staan wij voor u klaar. Middels vakkundige reparatie, lekdetectie en ontstopping kunnen wij u altijd op de juiste manier helpen.

Hoe wij een waterlek of lekkage opsporen in Noordwijk

Heeft u onverhoopt te maken gekregen met een daklekkage? Maar weet u niet precies de oorzaak van de daklekkage? Schakel dan ons lekdetectiebedrijf in. Met onze geavanceerde apparaten en methoden kunnen wij efficiënt en vakkundig de daklekkage opsporen. Vervolgens zal de loodgieter de daklekkage of de zinken dakgoot direct herstellen. Zo blijft de schade door de lekkage in Noordwijk gering.

Wat doen wanneer uw riool, afvoer of wc verstopt is?

Wanneer een riool, wc of gootsteen verstopt is, kan dit veel ongemak brengen in uw huishouden in Noordwijk. Laat daarom ons ontstoppingsbedrijf met spoed het riool, afvoer, of de wc ontstoppen. De ontstoppingsdienst heeft alles in huis om de ontstopping snel en efficiënt te laten verlopen. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van speciale detectie-camera’s om de oorzaak op te sporen. Na afloop zal de vakkundige loodgieter u ook nog tips geven om een verstopping in de toekomst te voorkomen.

Bel of mail vanuit Noordwijk

Wilt u ons ook inschakelen voor een dak of dakgoot reparatie? Of heeft u behoefte aan meer informatie over ons ontstoppingsbedrijf of lekdetectiebedrijf? Wij staan graag voor u klaar. U kunt bellen naar 0252-700266 of u mailt via info@eb-loodgieters.nl. U kunt dan op onze hulp rekenen bij een dakgoot reparatie of riool ontstopping in Noordwijk.

Geen klus te moeilijk voor Loodgieter Noordwijk

Lees meer

E&B loodgieter Noordwijk / lekdetectie.

Het komt steeds vaker voor: een lekkage in de vloer of in de wand en geen idee waar het vandaan komt. Met onze infrarood- en warmtecamera kunnen wij uw leidingen detecteren zonder vooraf hak- en breekwerk te verrichten. Met onze endoscoop camera kunnen wij door een klein gaatje te maken in de wand in kokers en op uw plafond kijken. Onze monteurs worden hierop getraind en zullen uw lekkage snel weten te vinden.

Door een goede samenwerking met 1 van onze vaste aannemers uit Noordwijk kunnen wij u klus in z’n geheel voor u uitvoeren op 1 offerte. Wij regelen de offertes en schade rapporten die nodig zijn voor de verzekering.

Lekkage van kelder tot dak

Servicegebied E&B Loodgieters

Wij hebben loodgieters in Aerdenhout, Amsterdam, Beinsdorp, Bennebroek, Bloemendaal, De Zilk, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Katwijk, Leiden, Lisse, Nieuw Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Vogelenzang, Voorhout, Warmond en in Zandvoort.

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.