E&B Loodgieters Oegstgeest – specialisten in spoedhulp

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Hulp van E&B Loodgieters in Oegstgeest

Wenst u in Oegstgeest de vakkundige hulp van een ervaren loodgieter? Zit u bijvoorbeeld met een lekkage aan het dak? Of is uw wc of afvoer verstopt? Dan bent u bij E&B Loodgieters aan het juiste adres. Al meer dan 15 jaar staan wij bekend om onze vakkundige ontstoppingsdienst, lekkage detectie en dak reparatiedienst. Wilt u meer informatie over hoe wij uw lekke dak of dakgoot repareren, uw riool ontstoppen of waterlek opsporen? Benader ons dan vanuit Oegstgeest. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een afspraak met onze loodgieter te maken om een daklekkage te verhelpen of een afvoer te ontstoppen.

Onze diensten in Oegstgeest

Wij vinden het als ontstoppingsbedrijf belangrijk altijd bereikbaar te zijn voor onze klanten. Daarom is onze loodgieter bij spoed 24/7 bereikbaar. Wij handelen snel en vakkundig, zodat u zo min mogelijk overlast heeft van de verstopping of de lekkage. Wij kunnen bijvoorbeeld een lekkage aan uw dakgoot of plat dak verhelpen of een wc of riool ontstoppen. Al meer dan 15 jaar zijn wij de betrouwbare vakman voor lekdetectie, reparatie en ontstopping. Heeft u te maken met een gaslek bij uw centrale verwarming? U kunt op onze hulp rekenen.

Hoe wij een waterlek of lekkage opsporen

Heeft u in Oegstgeest onverhoopt last gekregen van een daklekkage? Dan kan het zijn dat u niet weet waar de oorzaak van de lekkage zich bevindt. In die situatie biedt ons lekdetectiebedrijf hulp. Wij zijn in het bezit van gespecialiseerde apparatuur en hebben kennis van verschillende methoden die het mogelijk maken om een lekkage snel op te sporen. Daarna kunnen wij de lekkage direct verhelpen in Oegstgeest.

De oplossing voor een riool, afvoer of wc die verstopt is

Wanneer uw riool, wc of afvoer verstopt is, ondervindt u hier veel hinder aan. Laat daarom in dat geval de loodgieter met spoed bij u langskomen in Oegstgeest. Wij hebben verschillende apparaten en middelen in huis om het riool, afvoer of de wc te ontstoppen op een efficiënte en snelle manier. Tevens geeft de vakkundige loodgieter u tips om een verstopping in de toekomst te voorkomen.

Neem contact op vanuit Oegstgeest

Heeft u in Oegstgeest behoefte aan de hulp van onze specialist bij een dakgoot reparatie? Of wilt u meer te weten komen over ons ontstoppingsbedrijf en lekdetectiebedrijf? Benader ons dan via telefoonnummer 0252-700266 of mail naar info@eb-loodgieters.nl. U kunt dan op ons rekenen in Oegstgeest waar wij uw dakgoot repareren, de lekkage opsporen of de wc ontstoppen.

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.