E&B Loodgieters Purmerend – 24/7 service en noodhulp

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Hulp van E&B Loodgieters in Purmerend

Heeft u in regio Purmerend behoefte aan een vakbekwame loodgieter? Iemand die kan helpen met een lekkage aan het dak? Of die een oplossing weet voor een wc of afvoer die verstopt is? De vakmannen van E&B Loodgieters staan graag voor u klaar. Al meer dan 15 jaar zijn wij het bekende adres in Purmerend en omgeving voor een eersteklas ontstoppingsdienst, lekkage detectie en dak reparatiedienst. Wenst u meer informatie over hoe wij uw lekke dak of dakgoot repareren, uw riool ontstoppen of waterlek opsporen? Neem dan contact met ons op. Tevens kunt u direct een afspraak maken met onze loodgieter om een daklekkage te verhelpen of een afvoer te ontstoppen.

De diensten die wij aanbieden in Purmerend

Als ontstoppingsbedrijf moet je altijd bereikbaar zijn voor je klanten. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat onze loodgieter voor spoed 24/7 bereikbaar is. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van een lekkage of verstopping, komen wij zo snel mogelijk bij u langs om deze te verhelpen. Wij staan onder andere voor u klaar om een lekkage aan uw dakgoot of plat dak te verhelpen of om een wc of riool te ontstoppen. Al jarenlang kunt u vertrouwen op ons vakmanschap bij lekdetectie, reparatie en ontstopping. Ook bij problemen met uw centrale verwarming kunt u onze vakmensen inzetten.

Snel een waterlek of lekkage opsporen

Wanneer u in Purmerend last heeft van een daklekkage, bieden wij hulp. Vaak is het voor de bewoner van een huis niet duidelijk waar de oorzaak van de lekkage ligt. Gelukkig kan ons lekdetectiebedrijf helpen. Wij zijn in het bezit van moderne apparatuur die de lekkages eenvoudig opsporen. Natuurlijk zal de gevonden lekkage direct worden verholpen door onze vakman.

Hulp bij een riool, afvoer of wc die verstopt is

Een riool, wc of afvoer die verstopt is, zorgt voor veel hinder. Laat daarom de loodgieter met spoed bij u langskomen in Purmerend. Hij kan met de juiste middelen en apparaten uw riool, afvoer, of wc ontstoppen. Tevens geeft hij u tips zodat u een nieuwe verstopping in de toekomst kunt voorkomen.

Benader ons vanuit Purmerend

Wenst u in Purmerend ook onze hulp bij een dakgoot reparatie? Of heeft u behoefte aan meer informatie over ons ontstoppingsbedrijf en lekdetectiebedrijf? Bel dan via telefoonnummer 0252-700266 of mail naar info@eb-loodgieters.nl. Wij staan dan voor u klaar om een dakgoot te repareren, lekkage op te sporen of wc te ontstoppen in Purmerend.

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.