Loodgieter Rotterdam – 24/7 service in de Randstad

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Benader E&B Loodgieters vanuit Rotterdam

Bent u woonachtig in Rotterdam en wenst u de vakkundige hulp van een loodgieter? Zoekt u iemand die eenvoudig een lekkage aan het dak kan oplossen? Of wenst u een oplossing voor een riool of afvoer die verstopt is? Dan zit u helemaal goed bij E&B Loodgieters. Al meer dan 15 jaar zijn wij het vaste adres voor mensen die behoefte hebben aan de hulp van een goede ontstoppingsdienst, lekkage detectie en dak reparatiedienst in regio Rotterdam. Wij komen graag bij u langs om een lek dak of lekke dakgoot te repareren, uw riool te ontstoppen of een waterlek op te sporen. Bel of mail ons voor meer informatie over onze diensten of maak direct een afspraak met onze loodgieter om met spoed een daklekkage te verhelpen of afvoer te ontstoppen.

Altijd bereikbaar voor spoed in Rotterdam

Wij staan bekend om onze uitstekende service. Wij zijn namelijk 24/7 bereikbaar voor onze klanten. Zo kunnen zij altijd bij onze loodgieter terecht voor spoed. U kunt hierbij denken aan een vervelende lekkage aan de dakgoot of plat dak of een gootsteen of afvoer die verstopt is. Wij zijn in staat de verstopping of daklekkage binnen no time te verhelpen. Wij zijn namelijk de specialist op het gebied van lekdetectie, reparatie en ontstopping. Ook bij problemen met uw centrale verwarming kunt u op ons rekenen.

Zo kunnen wij een waterlek of lekkage opsporen

Heeft u in Rotterdam te maken met een daklekkage? Maar heeft u niet de oorzaak van de lekkage kunnen vinden? Dan staat ons lekdetectiebedrijf voor u klaar. Met onze gespecialiseerde apparatuur en technieken kunnen wij het waterlek zeer snel opsporen. Wanneer de oorzaak gevonden is, zullen wij de dakgoot direct herstellen. Op deze manier blijft de schade tot een minimum beperkt.

Hulp wanneer uw riool, afvoer of wc verstopt is

Heeft u te maken met een riool, wc of afvoer die verstopt is? Klop aan bij onze loodgieter om het probleem te verhelpen in Rotterdam. Eerst wordt er een detectiecamera ingezet om de verstopping te vinden. Vervolgens zal de loodgieter snel en vakkundig het afvoer of riool ontstoppen. Tijdens zijn werkzaamheden geeft hij u tips, om een nieuwe verstopping in de toekomst te voorkomen.

Neem contact op vanuit Rotterdam

Bent u in Rotterdam op zoek naar vakkundige hulp bij een dakgoot reparatie? Of wenst u meer te weten te komen over onze diensten? Bel dan direct naar 0252-700266 of mail via info@eb-loodgieters.nl. Dan komt onze loodgieter met spoed uw dakgoot repareren, lekkage opsporen of wc ontstoppen in Rotterdam.

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.