Loodgieter Sassenheim – Gespecialiseerd in het verlenen van spoedhulp

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Uw betrouwbare loodgieter in Sassenheim

Last van een (dak)lekkage in Sassenheim? Of een verstopte afvoer, riool of wc? E&B Loodgieters is gespecialiseerd in dakdetectie. Tevens zijn wij in te schakelen als ontstoppingsdienst om uw riool, wc of afvoer te ontstoppen. Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Maak gebruik van onze 24/7 service en bel ons direct vanuit Sassenheim.

Benader ons voor diverse calamiteiten in Sassenheim

Heeft u te maken met daklekkage, een gaslek of een verstopt toilet in Sassenheim? Of doet de verwarming of airconditioning het niet meer? De loodgieter komt met spoed naar u toe. Soms vraagt een probleem om een professionele oplossing. Wij zijn u dan ook graag van dienst bij diverse calamiteiten. Zo kunt u onze specialist ook inschakelen om een verstopte afvoer, riool of wc te ontstoppen, maar ook om een lekkend dak te repareren of voor het opsporen van een lek in uw dakgoot. Dus heeft u last van een waterlek of vervelende stank doordat de wc, afvoer, riool of gootsteen verstopt is? Schakel ons dan met spoed in voor een reparatie.

Waterlek of de daklekkage opsporen? De expert helpt u!

Wat voor een lekkage u ook heeft, ons lekdetectiebedrijf kan elke lekkage voor u opsporen. Of u nu te maken heeft met een daklekkage of een waterlekkage in uw badkamer, wc of keuken, de specialist zal het lek opsporen en repareren. Wij zijn dan ook niet voor niets als lekdetectiebedrijf gespecialiseerd in lekkages opsporen en repareren. Dit doen wij zonder onnodig hak- en breekwerk. Zo blijft uw woning onbeschadigd tijden het opsporen en repareren van de daklekkage of het lek in uw dakgoot. Voor het repareren van uw lekkende dak of dakgoot in Sassenheim maken wij ook gebruik van moderne apparatuur.

Wanneer uw afvoer, wc of riool verstopt is in Sassenheim

Hoe ouder een huis of gebouw, hoe groter de kans op verstoppingen. Het is dan ook van belang om tijdig een loodgieter in te schakelen als uw gootsteen, wc, riool of afvoer verstopt is. Wacht u te lang, dan kan het voorkomen dat er stank ontstaat, dat deze erger wordt of dat er schade ontstaat. Op een effectieve manier voeren wij de reparatie uit om uw wc, afvoer of riool te ontstoppen. Is de ontstopping en de oorzaak niet te vinden? Dan maken wij voor het opsporen van de verstopping gebruik van speciale camera’s. Naast dat we verstoppingen kunnen verhelpen, kan ons ontstoppingsbedrijf ook compleet nieuwe rioleringssystemen aanleggen en rioleringen repareren. Waar kan onze loodgieter u mee helpen?

Loodgieter nodig? Bel of mail ons vanuit Sassenheim

Kortom, of u de loodgieter nu met spoed of op een ander moment nodig heeft voor een verstopt toilet, lekke dakgoot of lekkage, wij zijn u graag van dienst. Bel direct naar 0252-700266 of stuur een mail naar info@eb-loodgieters.nl voor een vrijblijvende offerte of maak direct een afspraak. Wanneer mag onze specialist uw riool ontstoppen, daklekkage opsporen of dakgoot herstellen in Sassenheim?

Vind in Sassenheim een lokale loodgieter Sassenheim

Lees meer

Spoedhulp Sassenheim

Een kapotte riolering, verstopt toilet, gaslek, gesprongen leiding, daklekkage of een niet-werkende verwarming zijn problemen, die om een directe en professionele oplossing vragen. E&B Loodgieter Sassenheim kunt u 24/7 bellen via: 0252-700266.

Andere diensten

Naast directe hulp in Sassenheim levert E&B Loodgieters Sassenheim nog veel meer diensten. Ook voor keukens en sanitair, dakbedekking en -goten, centrale verwarming en riolering kunt u bij ons terecht.

Servicegebied E&B Loodgieters

Naast Sassenheim, hebben wij ook loodgieters in Aerdenhout, Amsterdam, Beinsdorp, Bennebroek, Bloemendaal, De Zilk, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Katwijk, Leiden, Lisse, Nieuw Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Vogelenzang, Voorhout, Warmond en in Zandvoort.

loodgieter lisse

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.