Loodgieter Uithoorn – professionele service 24/7

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Met spoed een loodgieter in Uithoorn nodig?

Komt er water uit het plafond in uw woning in Uithoorn? Of is uw riool, wc of afvoer verstopt?
Neem dan contact op met E&B Loodgieters. Onze loodgieter is 24/7 bereikbaar om de verstopping in uw wc, riool of waterlekkage te verhelpen. Dit doen wij op een effectieve manier zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt. Met onze moderne apparatuur sporen wij de lekkage snel voor u op. Naast een waterlek of ontstopping kunt u ons lekdetectiebedrijf en ontstoppingsdienst in Uithoorn ook inschakelen voor bijvoorbeeld het aanleggen van een nieuwe leiding.

Uw expert in het opsporen van een daklekkage en waterlek

Als lekdetectiebedrijf weten wij elke waterlekkage of daklekkage op te sporen. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in lekdetectie. Zo kunnen wij een gesprongen leiding, een cv-ketel die ineens niet meer werkt, een gaslek en zelfs een verstopt toilet effectief oplossen. Dit doen wij uiteraard met professionele apparatuur. Een waterlek hoeft niet altijd in uw dak te zitten, het kan ook zijn dat uw dakgoot lekt. In dit geval zijn wij ook de juiste partner om de lekke dakgoot snel te repareren. Voorkom groot wateroverlast en laat de lekkage snel opsporen om uw lekkende dak of lekkage in uw dakgoot in Uithoorn te verhelpen.

Schakel ons lekdetectiebedrijf in vanuit Uithoorn

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in lekdetectie. Dit betekent dat wij elke lekkage kunnen opsporen en verhelpen. Voorkom verdere schade aan uw muren, plafonds en vloeren en schakel een loodgieter in. Wij gaan altijd zonder hak- en breekwerk te werk. Dit geldt ook als u ons inschakelt omdat uw wc, riool of afvoer verstopt is. Ontdek onze voordelen:

  • 24/7 bereikbaar
  • Specialist in lekdetectie
  • Zeer voordelige en scherpe tarieven
  • Speciale en moderne apparatuur
  • Direct de juiste specialisten aanwezig bij u in de buurt

Riool, wc of afvoer laten ontstoppen in Uithoorn?

Is uw riool, wc, gootsteen of afvoer verstopt in Uithoorn? En heeft u al het een en ander ondernomen en heeft dit niet gewerkt? Dan is het tijd voor een professionele oplossing. Wij zorgen ervoor dat u snel van die vieze stank af bent. Onze loodgieter komt met spoed naar u toe om uw afvoer, riool of wc te ontstoppen. Het verhelpen van een verstopt riool is essentieel om schade te voorkomen. Ons lekdetectiebedrijf beschikt over de juiste apparatuur om de verstopping snel op te sporen. Schakel onze deskundige loodgieter in om uw wc, gootsteen, afvoer of riool te laten ontstoppen.

Offerte aanvragen? Bel of mail ons vanuit Uithoorn

Wilt u door een professionele loodgieter uw riool laten ontstoppen, de daklekkage of het lek in uw dakgoot laten opsporen en repareren? Bel ons dan op 0252-700266 of stuur een mail naar info@eb-loodgieters.nl en vraag een vrijblijvende offerte aan. De loodgieter komt met spoed of op een later moment uw verstopte toilet, riool, afvoer of die vervelende lek in uw zinken dakgoot in Uithoorn repareren.

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.