Loodgieter Wassenaar – 24/7 service bij calamiteiten

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.






Ja, ik accepteer de privacy policy.


Uw vakkundige loodgieter in Wassenaar

Loodgieter met spoed nodig in Wassenaar? Voor een verstopte afvoer, wc of riool en lekkage bent u bij E&B Loodgieters aan het juiste adres. Is de oorzaak van de lekkage onbekend? Geen probleem, wij sporen de oorzaak van elke lekkage op. Daarna zal de loodgieter de lekkage snel en vakkundig voor u repareren. Bij een verstopte riolering, een waterlek of daklekkage bieden wij u altijd een professionele en effectieve oplossing. Maak gebruik van onze 24/7 service. Een loodgieter met spoed in Wassenaar nodig? Bel ons dan direct.

Ontdek de voordelen van ons lekdetectiebedrijf in Wassenaar

Op zoek naar een loodgieter die gespecialiseerd is in lekdetectie? Met onze ervaring van 15 jaar kunnen wij elke lekkage opsporen en verhelpen. Wij voeren reparatie ook altijd uit zonder hak- en breekwerk. Dit geldt ook als u ons inschakelt omdat uw wc, riool of afvoer verstopt is. U profiteert bij ons van onze:

  • 24/7 bereikbaarheid
  • Vakkundige en effectieve aanpak
  • Zeer voordelige en scherpe tarieven
  • De juiste specialisten voor elke klus

Daklekkage of waterlek laten opsporen? Schakel een loodgieter in

Heeft u te maken met waterlekkage in Wassenaar? Voorkom grote schade aan uw muren, vloeren en plafonds en schakel direct een loodgieter in om een lekkage te laten opsporen. Heeft u geen daklekkage maar wel een lekkage in uw zinken dakgoot? Ook dan staan wij voor u klaar. Met slimme en moderne apparatuur repareren wij uw dak of dakgoot snel en effectief. Benader ons direct voor uw lekkende dak of dakgoot vanuit Wassenaar.

Maak gebruik van onze ontstoppingsdienst in Wassenaar

Een verstopt riool kan het huishouden volledig ontregelen. Heeft u al ontstoppingsmiddelen gebruikt en heeft dit niet gewerkt? Dan vraagt de verstopping om een professionele oplossing. E&B Loodgieters verhelpt verstoppingen, kan rioleringen repareren en is de vakman voor de aanleg van een volledig nieuw rioleringssysteem. Door middel van camera inspectie kunnen wij voor u ook de oorzaak achterhalen en direct repareren. Zo bent u snel af van die vervelende stank en voorkomt u grote schade.

Bel of mail de loodgieter vanuit Wassenaar

Nieuwe riolering laten aanleggen of een loodgieter met spoed nodig? Bel direct naar 0252-700266 of stuur een mail naar info@eb-loodgieters.nl. Wij sturen u ook graag een vrijblijvende offerte op voor het verhelpen van een lekkage in uw plat dak, een lekkage van de dakgoot of het verstopte toilet. Voor snelle hulp zijn wij uw professionele ontstoppingsdienst en lekdetectiebedrijf in Wassenaar.

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.