Loodgieter Zoetermeer – 24/7 monteurs met spoed

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Uw professionele loodgieter in Zoetermeer

Bent u in Zoetermeer op zoek naar een loodgieter die u met spoed kan helpen? Bij E&B Loodgieters bent u aan het juiste adres. U kunt ons inschakelen om uw dakgoot te repareren, voor het ontstoppen van uw riool of afvoer of bij een daklekkage. Als professionele loodgieter gaan wij altijd snel en vakkundig te werk. Tevens zijn wij zeer betaalbaar. Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan contact op of schakel direct onze ontstoppingsdienst of ons lekdetectiebedrijf in vanuit Zoetermeer.

Ontstoppingsdienst of lekdetectiebedrijf nodig in Zoetermeer?

Heeft u in uw woning of bedrijf te maken met een daklekkage, kapotte riolering, een verstopt toilet, gaslek of een defecte verwarming? Maak gebruik van onze 24/7 service. Met de lange ervaring van de afgelopen 15 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een divers bedrijf. Wij zijn dan ook op de hoogte van de nieuwste technieken. Zo zijn wij in te schakelen voor directe hulp bij calamiteiten. Tevens staan wij voor u klaar met een passende oplossing voor dakbedekking en -goten, keukens en sanitair, riolering en centrale verwarming. Dus zoekt u een specialist voor een wc die verstopt is of een dak dat lekt? Wij zijn uw partner.

Te maken met een lekkage of het waterlek? Wij lossen het op

Heeft u last van een daklekkage in Zoetermeer? De specialisten van ons lekdetectiebedrijf komen de lekkage graag bij u opsporen. Elke loodgieter van ons is gespecialiseerd in lekdetectie. Met de nieuwste technieken en methoden sporen wij elke waterlekkage snel en vakkundig op. Tijdens de reparatie hoeft u zich tevens geen zorgen te maken over schade. Wij repareren het waterlek namelijk zonder hak- en breekwerk. Heeft u te maken met een lekkage in de zinken dakgoot? Schakel onze loodgieter dan in om uw lekke dakgoot te repareren. Voor deze dakgoot reparatie gebruiken wij speciale apparatuur. Voor snelle en vakkundige hulp in Zoetermeer is uw lekkende dak of dakgoot zo verholpen.

Schakel ons in als uw riool, afvoer of wc in Zoetermeer verstopt is

Een wc, gootsteen, riool of afvoer die verstopt is, zorgt vaak voor nare problemen zoals een vieze lucht in huis. Om andere problemen zoals schade te voorkomen, is het van belang om een loodgieter met spoed langs te laten komen. Met een speciale machine kan de loodgieter snel en vakkundig uw afvoer, riool of wc ontstoppen. Tevens beschikken wij over moderne apparatuur om te detecteren waar de riolering precies kapot is. Ons ontstoppingsbedrijf is in te schakelen om rioleringen te repareren en verstoppingen te verhelpen. Om te voorkomen dat uw riool weer verstopt raakt, geeft onze loodgieter u ook graag tips en advies.

Interesse? Benader ons vanuit Zoetermeer

Hulp nodig bij een lekkage, verstopt toilet, lekkage in uw dak of lekke dakgoot? Vraag een vrijblijvende offerte op door te bellen naar 0252-700266 of stuur een mail naar info@eb-loodgieters.nl. Onze professionele loodgieter komt graag bij u langs om uw riool te ontstoppen, de daklekkage op te sporen of om uw dakgoot te herstellen in Zoetermeer.

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.