Specialist 24 uurs lekdetectie

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Specialist op het gebied van lekdetectie. Met onze 24-uurs service zijn wij altijd bereikbaar!

Lekdetectie is een professionele manier om een lekkage op nauwkeurige wijze te lokaliseren. Het belangrijkste voordeel van deze techniek is dat bij een reparatie er niet of nauwelijks hak- en breekwerkzaamheden nodig zijn. Deze slimme aanpak zorgt niet alleen voor minimale overlast, maar beperkt tevens de kosten voor materiaal en herstel in verband met het repareren van de lekkage. Heeft u een lekkage in uw huis of bedrijfspand? Als specialist in lekdetectie kunt u 24 uur per dag een beroep op ons. Voor elke calamiteit bieden wij kwaliteit. Bel ons direct!

Specialist in lekdetectie

Een lekkage is altijd vervelend. Vaak is er namelijk al schade voordat een lekkage is ontdekt. Daarom is het belangrijk om lekkages snel op te sporen. Overal in huis kunnen lekkages optreden, zeker in die ruimten waar veel water wordt gebruikt, zoals in de badkamer. In uw badkamer bevinden zich cv-leidingen, afvoeren en waterleidingen. Om een lekkage op te sporen zal gericht onderzoek moeten plaatsen. Als specialist in lekdetectie gebruiken wij hiervoor geavanceerde apparatuur. ‘Blind’ hakken en breken wordt hiermee voorkomen. Hiermee zijn dan ook de kosten voor ons onderzoek vrijwel direct terugverdiend.

Een lekkage kan grote gevolgen hebben. Het kan schade aanrichten aan uw huis en spullen. Een lekkage in uw badkamer kan bijvoorbeeld schade aanrichten aan het onderliggende plafond. Een gevolgschade die hoge kosten met zich mee kan brengen. Het opsporen van de bron is dringend nodig om meer schade te voorkomen. Als specialist in lekdetectie kunt u op ons rekenen!

Lekdetectie voor het opsporen van de bron

Met lekdetectie vinden wij de bron van uw lekkage zonder slopen en breken. Als wij de boosdoener hebben gevonden, maken wij samen met u een plan van aanpak. U kunt rekenen op een eerlijk advies met betrekking tot herstel. Afhankelijk van het euvel kunnen wij de betreffende leiding repareren of vervangen door een nieuwe waterleiding.

Wanneer wij de lekkage hebben verholpen, krijgt u van ons een duidelijk overzicht van de verrichte werkzaamheden, het gebruikte materiaal, de gemaakte uren en de bijbehorende kosten. Ook krijgt u deskundig advies over de te nemen maatregelen, zodat lekkages en onvoorziene kosten in de toekomst worden voorkomen.

24-uurs service in lekdetectie

Met onze 24-uurs service bieden wij direct hulp aan iedereen die met een lekkage te maken heeft. Hulp om meer schade te voorkomen. Met lekdetectie kunnen wij, in bijna alle gevallen, de bron vlot opsporen. Tijdens het herstel heeft u minimaal last van lawaai, troep en stress omdat hak- en breekwerk tot een minimum wordt beperkt.

E&B Loodgieters uit Hillegom biedt u direct hulp tegen een scherpe prijs. Enkele muisklikken verderop vindt u onze uitgebreide tarievenlijst. Laat ons weten op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn. Dat kan telefonisch of per e-mail. Wat voor u prettig is. Hoe u ons ook benadert, wij beantwoorden uw vragen graag. Gemakshalve treft u hieronder nog even een aantal plaatsen aan die tot ons werkgebied behoren, maar ook daarbuiten zijn er mogelijkheden.

  • Aalsmeer
  • Amstelveen
  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Hoofddorp
  • Leiden
  • Rotterdam
  • Schiphol
  • Haarlem

E&B Loodgieters BV geeft u handige tips.