Lekdetectie en verzekering

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Lekkage gedekt door verzekering?

Lekkage vergoed door verzekering? Bij een lekkage wil je weten of het lekdetectie onderzoek, de schade en de reparatie daarvan door de verzekeraar wordt vergoed. Voor verzekeraars is het belangrijk te kunnen bepalen wat de schade inhoudt. De lekdetectie specialist een belangrijke schakel. E&B Loodgieters uit Hillegom in de Duin- en Bollenstreek stelt een rapport op compleet met foto’s om verzekeraars zo goed mogelijk te kunnen inlichten.

Lekdetectie en verzekering

E&B Loodgieters beschikt over professionele lekdetectie apparatuur en over jarenlange ervaring om iedere lekkage snel en vakkundig op te sporen én op te lossen. Van riolering tot aan het dak sporen wij lekkages zeer snel op; hierdoor blijven de kosten voor verzekeraar en de klant beperkt.  Bovendien hebben we als allround loodgietersbedrijf alle kennis en vaardigheden in huis om óf te zorgen voor een snelle noodoplossing om erger te voorkomen óf om het lekkageprobleem vanaf de basis voorgoed te verhelpen.

Rapport voor verzekering na lekdetectie

E&B Loodgieters stelt voor verzekeraars rapportages op, waarin we met behulp van foto ‘s aangeven wat de oorzaak van de lekkage is, tot welke schade het heeft geleid en wat de kosten van herstel zijn. Wel zo duidelijk voor alle partijen.

E&B Loodgieters voorziet klanten en verzekeraars direct – en 24/7 in de gehele Randstad – van de benodigde informatie.

E&B Loodgieters: 0252 700 266