E&B Loodgieters helpt: voorkom lekkage

Heeft u een opdracht voor ons of heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.


Ja, ik accepteer de privacy policy.


Voorkomen daklekkage

In deze tijd van het jaar heb je vaker te maken met grote regenbuien. E&B Loodgieters adviseert u als lekdetectie specialist daarom om daken en dakgoten regelmatig te controleren om zo daklekkage te voorkomen.

Daken checken

Als je regelmatig je dak controleert, zie je het op tijd wanneer dakpannen niet goed liggen, hout aan het verrotten is of dakbedekking zwakke plekken vertoont. Een goede constructie en goed (onderhouden) materiaal is van belang om weerstand te kunnen bieden tegen een grote regenbui. Dit voorkomt lekkage of een regenafvoer die is verstopt.

Dakgoten en dakafvoer schoon houden

Belangrijk is dat regen (of sneeuw) dat op een dak valt weer weg kan. Zorg ten eerste dat er voldoende gelegenheid is om het water weg te laten lopen. Houd daarnaast de toevoer voor regenpijpen vrij, zodat het water ook daadwerkelijk weg kan.

Dakgoten schoon houden is een must. In de herfst kunnen er veel bladeren in vallen, maar in het voorjaar kan het ook verstoppen door bijvoorbeeld een vogelnest. Je kunt dit eenvoudig voorkomen door een rooster in je dakgoot en voor je afvoeren te plaatsen. In winter zal bij langdurige sneeuwval de sneeuw weg geschept moeten worden.

E&B Loodgieters helpt!

Constateert u zwakke plekken in uw dakbedekking, is uw afvoer verstopt of heeft u last van lekkage? Wij zijn specialist in lekdetectie en de E&B Loodgieter helpt u graag. Zo hielpen wij een gezin uit Hoofddorp met zowel de lekkage oplossen als het verzekeringswerk. “We hadden na een storm lekkage. Niet alleen ons dak moest gerepareerd, maar er was ook zichtbare waterschade aan het behang, gordijnen en laminaatvloer. E&B Loodgieters kwam nog dezelfde dag naar Hoofddorp, repareerde het dak en zorgde voor een gespecificeerde factuur waarop duidelijk stond aangegeven wat de schade inhield, wat de oorzaak was en hoe E&B Loodgieters het heeft opgelost”, aldus de familie Kroos uit Hoofddorp.

E&B Loodgieters heeft loodgieters in de hele regio Duin- en Bollenstreek, Haarlemmermeer, Amsterdam en Leiden/Den Haag. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan of laat ons u terugbellen.

Comment